Tahran'da İran’ın İsrail’e saldırısı coşkuyla kutlandı

İran’ın İsrail topraklarını insansız hava aracı ve füzelerle hedef aldığı saldırı İran’da coşkuyla kutlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2024 06:14 GÜNCELLEME 14.04.2024 09:45 DÜNYA
Tahran'da İran’ın İsrail’e saldırısı coşkuyla kutlandı
Tahran'da İran’ın İsrail’e saldırısı coşkuyla kutlandı

İran'ın başkenti Tahran’da halk, İran’ın İsrail topraklarını insansız hava aracı ve füzelerle hedef aldığı saldırıyı coşkuyla kutladı. Filistin meydanında toplanan yüzlerce Tahranlı “Kahrolsun ABD" ve "Kahrolsun İsrail” sloganları eşliğinde Filistin bayrakları taşıdı. Öte yandan gösteride halk, saldırıyı kutlarken Devrim Muhafızları Ordusu’na gerçekleşen saldırı nedeniyle teşekkür etti.

İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, “Siyonist rejimin Şam'daki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına cevap olarak Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri, Siyonist rejimin topraklarına düzinelerce insansız hava aracı ve füze ateşledi” ifadeleri kullanıldı.

İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam'daki İran’a ait konsolosluk binasına düzenlediği hava saldırısında Devrim Muhafızları Ordusu Suriye ve Lübnan’dan sorumlu Kudüs Gücü Komutanı Muhammed Rıza Zahedi ve Zahedi’nin yardımcılarından Muhammed Hacı Rahimi ile Hüseyin Aminullah hayatını kaybetmişti.

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Algı Çalışması 2 hafta önce Şikayet Et
    Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un'un vatandaşları gibi. Ortalıkta birşey yok, aksine hokkabazlık var. Niye seviniyorlar, neyi kutluyorlar. Haberleri bile yok gerçeklerden bunların. Eğlen demişler rejimden, o kadar.
    Cevapla
  • Kolay Gelsin 2 hafta önce Şikayet Et
    SELAM Kardeş İran.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    e spor gibi e savaş yaptılar
    Cevapla
  • alp 2 hafta önce Şikayet Et
    Nerde saldırdı hani ölü yaralı
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ya ne kadar komik anlaşmıştır İran ben füzeleri atacağım boş yerlere düşecek demiştir bunlar birbirlerinin aynısı İran İsrail Amerika Avrupa birbirlerinden farkı yok bunları yönetende katil amerikadir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR