Düğünü sonu oldu: Gelinin feci ölümü

Brezilya'da gerçekleşen olayda gelin, kendi düğününde yüzme havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 09:01 GÜNCELLEME 19.04.2024 10:21 DÜNYA
Düğünü sonu oldu: Gelinin feci ölümü
Düğünü sonu oldu: Gelinin feci ölümü

38 yaşındaki Elisangela Gazano, Brezilya'nın Limeira kentinde kır evindeki düğününde dans ederken dengesini kaybederek suya düştü.

Misafirler 5 çocuk annesi kadını kurtarmaya çalıştı ancak kadın hastaneye vardığında kalp krizi geçirdiği ve öldüğü bildirildi.

Arkadaşı Flavia Silva sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı:

"Son birkaç gündür evleneceğin için çok mutluydun. Kadere bak, bir rüya nasıl da gerçekleşiyor ve aynı gün, bir veda olacağını bilmeden aramızdan ayrılıyorsun."

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    hüzünle sonuçlanmış en mutlu gününüz fazlamı kaçırdı içkiyi dans onların doğasında var.
    Cevapla
  • Muhsin 1 hafta önce Şikayet Et
    ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLMAYAN herkesin işi zor. Çok zor, çok çok zor. Cennet cehennem gerçekten var....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR