Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!

İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım, vicdan sahibi Avrupalıları derinden etkiledi. Zakir Naik, sadece Fransa'da 2 ayda 20 bin kişinin Müslüman olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 12:58 GÜNCELLEME 19.04.2024 12:58 DÜNYA
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
  • Haber7

İşgalci siyonist İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım, vicdan sahibi dünya halklarını derinden etkiledi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın işgalci siyonistlerin yaptığı onca zulme rağmen esirlere karşı hassas davranması ve onlara yönelik şefkati dünyada büyük ses getirirken Batı’daki insanları İslam’ı öğrenmeye yöneltti.

ON BİNLERCE KİŞİ İSLAM’I SEÇTİ

Asıl mesleği cerrahlık olsa da güçlü münazara ve ikna edici kabiliyetiyle birçok ülkede yaptığı konferanslarla tanınan Bombay İslâmî Araştırmalar Vakfı Başkanı Dr. Zakir Naik, 7 Ekim sonrası binlerce gayrimüslimin İslam’ı seçtiğini açıkladı.

Avrupa İslamî Kuruluşlar Federasyonu’nun (FIOE) verdiği bilgiyi paylaşan Zakir Naik, "İsrail-Filistin savaşı (7 Ekim) başlamadan önce her gün yaklaşık 80 kişi Müslüman olurdu. Ancak savaşın başlamasından beri (sadece Avrupa’da) Müslüman olan sayısı günde 400'ün üzerine çıktı. Sadece Fransa’da iki ayda 20 bin gayrimüslim Gazze'deki videolardan etkilenerek İslam’ı kabul etti.” diye konuştu.

GAZZE İNSANLIĞIN VİCDANINI HAREKETE GEÇİRDİ

Gazze halkının metaneti ve Kassam Tugayları’nın esirlere uyguladığı iyi muamele, özellikle Batı’daki vicdanlı insanları harekete geçirdi.

Filistinli mücahitlerin İslam’ın emirlerini hassasiyetle uygulaması ve metanet içerisinden mazlum Gazze halkının dik duruşu, dünya halklarına örnek oldu. Gazzelilerin dayanma gücüne ve imanına hayran kalan Batılılar, İslam’ı araştırmaya başladı. Bu süreçte binlerce Amerikalı ve Avrupalı, İslam’ı seçerek Müslüman oldu.

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 53 TÜMÜ
  • Mustafa Akın 1 hafta önce Şikayet Et
    Biz % 90 ı Müslüman olan bir ülkede bile Şeriatı getiremedik. Siz bize Şeriatı öğretirsiniz umarım.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Evet güneş batıdan doğacak ancak biz de doğuya göre daha batıdayız. Bir an önce kendimize gelelim de bahsedilen batı biz olalım inşallah.
    Cevapla
  • Turk 1 hafta önce Şikayet Et
    Gunes batidanmi doguyor?Muslumanlar Islami yasamayinca Allah cc gercek Islami yasayacaklari seciyor sanirim.Anadan baba dan degil arastirarak musluman oluyorlar.
    Cevapla
  • Bir Akıncı 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ım cc sonradan müslüman olan bu kardeşlerimin hak yolunda yürümelerini İslam coğrafyasındaki müslümanlarada müminler kardeştir ayeti kerimesinin anlamına mazhar olmalarına vesile olmalarını, tüm müslüman kızlarımızın,kadınlarımızın örtünmenin farz olduğuna iman edip, örtünmelerini, nasip et.
    Cevapla
  • HARAMİLERE 1 hafta önce Şikayet Et
    İçki kötülüklerin annesidir. Hırsızlıkda, içkide, Haramda ısrar etmeyin. Zerre kadar iyilik eden de, zerre kadar kötülük eden de karşılığını görecek. Dünyada başınıza haram yüzünden bir musibet gelmedi ise büyük musibeti bekleyin. Haram da ısrar cehennemde ısrar demektir. Nefsinize zulmetmeyin. Haramı terkedin. Büyük günahlarda ısrar etmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR