Miçotakis'ten Türk turistlere sürpriz

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Midilli Adası'na ziyaret gerçekleştirdi. Miçotakis, Ayvalık'tan yola çıkarak gelen 92 Türk turisti Midilli Limanı'nda karşılayarak sürpriz yaptı.Yunan lider, Türk turistlerle sohbet edip selfie çektirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 11:57 GÜNCELLEME 19.04.2024 12:29 DÜNYA
Miçotakis'ten Türk turistlere sürpriz
Miçotakis'ten Türk turistlere sürpriz

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası'nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı'nda karşılayarak sürpriz yaptı.

Miçotakis, Türk turistlerle sohbet ederek ekspres vizenin iki ülken insanını birbirine yaklaştırdığını söyledi.

Aralarında Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Ali Jale'nin de bulunduğu turistler, Miçotakis ile bol bol sohbet etti. Yunan Başbakan, Türk turistlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Miçotakis, daha sonra Midilli Belediye Binası'na giderek Belediye Başkanı Panagiotis Hristofas ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen yılın sonunda Atina'da Yunan Başbakan Miçotakis'le görüşmüş ve Yunan adalarında Türk turistlere kapıda bir hafta vize uygulamasına geçileceğini duyurmuştu. Söz konusu uygulama, geçen haftalarda başlamıştı.

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Recep oto 1 hafta önce Şikayet Et
    Kendi vatanında yapsana tatilini isimleri Türk ama kendileri yunanlı hainler bunlar
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    içimizdeki yunanlılar
    Cevapla
  • Yonanlar 1 hafta önce Şikayet Et
    Bizim kiler bayılır Yunana,,,, Yeter ki ecnebi olsun...
    Cevapla
  • Muhiddin Taşpınar 1 hafta önce Şikayet Et
    Hangi Türk Ben Yunanistan adalarına gidecek Türk göremiyorum.Kimseyi kandıramazsınız
    Cevapla
  • Yaşar osma 1 hafta önce Şikayet Et
    Neden gitmesin ki seyehat özgürlüğü denen bir şey var isteyen istediği ülkeye imkanı ölçüsünde gider bu şekildeki ideolojik yaklaşımlar doğru bir düşünce yapısı değil sonuç ta komşumuz gelirde gideriz de bundan neden rahatsızlık duyuluyor ki
    Cevapla
  • Misak-ı Milli 1 hafta önce Şikayet Et
    10 milyonluk Yunan'a Atina yeterde artar bile, geri kalan topraklar Osmanlı'dan gelen hak ile Türkiye'ye aittir. Kıbrıs'ın tamamı da Türkiye'ye aittir. Osmanlı Kıbrıs'ı binlerce şehit vererek Venediklilerden almıştır, adaya Rumları İngilizler doldurdu. Rodos ve Girit adaları da binlerce şehit verilerek alınmıştı, Yunan savaşmadan üstüne kondu, gasp etti yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR