İsrail'den Refah'a saldırı! Filistin kahreden haberi duyurdu

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde iki eve düzenlediği hava saldırısında aralarında 16 çocuk ile 6 kadının bulunduğu 24 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2024 01:32 GÜNCELLEME 22.04.2024 09:46 DÜNYA
İsrail'den Refah'a saldırı! Filistin kahreden haberi duyurdu
İsrail'den Refah'a saldırı! Filistin kahreden haberi duyurdu

Filistin, İsrail ordusunun cumartesi akşamı Refah kentinin doğusuyla orta bölgelerinde iki ayrı binaya düzenlediği hava saldırısıyla ilgili yeni duyuru yaptı.

ŞEHİT SAYISI 24'E YÜKSELDİ

Filistin'den yapılan açıklamada, şehit olan Filistinli sayısının 13’ten 24’e yükseldiği bildirildi.

Sağlık kaynakları, hayatını kaybedenlerin 16’sının çocuk, 6’sının da kadın olduğuna dikkati çekerek, hala enkaz altında çok sayıda kayıp ve yaralı olduğunu aktardı.

Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi’nden dün gece yapılan yazılı açıklamada, "İşgal devleti (İsrail) ordusu uçaklarının hava saldırısı düzenlediği Refah'ın doğusunda George Caddesi üzerinde Abdulal ailesine ait çok katlı bir binanın enkazında çok sayıda Filistinli şehit oldu." ifadesi kullanılmıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • aaa 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah islama ve müslümanlara yardım etsin..bu kafir ve zalim sürüsünü yok etsin..
    Cevapla
  • Mümin 1 hafta önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim sizden daha zalim bir topluluğu yine sizlere musallat eder İNŞAALLLAH... bu savaş değil resmen insanlık dışı , tarifi söz konusu bile olamayacak kadar AŞAĞILIK bir durum...çocukların günahı nedir ey zalim...
    Cevapla
  • ASIL BU 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu Bebeklerin kanı sadece Bebek kanı içen değil katillere destek veren Devletlerde bu Suçlardan Mahkümlar.
    Cevapla
  • metin keskin 1 hafta önce Şikayet Et
    Yarabbim sen yardım bu zulum bitsin artık
    Cevapla
  • hasan 1 hafta önce Şikayet Et
    hergün israil uçaklarının ölümü getirmesini beklemektense yeter diyerek artık toptan saldırıya geçin artık,ona karşı bir asker olsa bile karşı tarafı yıldırmak,sonuçta zaferi getirir inişallah...israilin kibiri kabarsın diye ateşe su değil yakıtla karşılık verilmeli...göze göz diyene gözün ne olduğu gösterilmeli...bu savaşta insani görevler bitmiştir,sıradan temizlik...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR