ABD’de askeri nakliye uçağı düştü: 2 ölü

ABD’nin Alaska eyaletinde askeri nakliye uçağının düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 15:17 GÜNCELLEME 24.04.2024 15:45 DÜNYA
ABD’de askeri nakliye uçağı düştü: 2 ölü
ABD’de askeri nakliye uçağı düştü: 2 ölü

ABD’nin Alaska eyaletinde Douglas DC-4 Skymaster tipi askeri nakliye uçağı, 2 pilotla birlikte Fairbanks Uluslararası Havaalanı'ndan yerel saatle 09.55’te kalkış yaptıktan dakikalar sonra Tanana Nehri’nin kıyısına düştü.

Uçak alev alırken, bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alaska Eyalet Polisi kazadan kurtulan olmadığını açıkladı. Alaska Air Fuel tarafından işletilen uçağın düşme nedeni henüz bilinmiyor.

İlk kez II. Dünya Savaşı sırasında hizmete giren uçaktan şu anda çok az sayıda bulunurken, 2’si Alaska Air Fuel tarafından işletiliyor.

KAYNAK : İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • OSMANOGLU 1 hafta önce Şikayet Et
    israile giden bomba yuklu ucaklarida tel avivde dusur yarabbi
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Allahım bu adilerin bomba dolu uçaklarını kendi uçak gemilerinin üzerlerine düşürüver. Amin
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayduluklarıyla Balon Gibi Yükseldiler Devlet Geleneği ve Ahlakî Yapıları Olmadıkları için Kısa Zamanda Patlayacaklar Umarım Onlara Bağımlı Ülkelerin Zarar Görmemesi
    Cevapla
  • Co sevindik 1 hafta önce Şikayet Et
    Inanin orda olan her turlu haber ozellikle bu kayiplarda yaglarim eriyor. ALLAH ve KURAN dusmani sam amca beter ol. Muslumanlarin israilden sonra en buyuk dusmani . Umarim her gun ucak gemi tren toplu cinayet haberlerini bekliyoruz
    Cevapla
  • Xyz 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ım Abd ve İsraili yerle bir et rabbim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR