Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti

İsrail hükümetinin Hamas ile esir takası müzakerelerine "son bir şans vermeye hazır olduğunu" ancak müzakerelerde ilerleme kaydedilmezse Refah'a kara saldırısı başlatacağı mesajını Mısır tarafına ilettiği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 04:08 GÜNCELLEME 27.04.2024 04:08 DÜNYA
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti

İsrail'in Yediot Ahronot gazetesinin haberine göre, Mısır ve İsrailli yetkililerin Tel Aviv ile Hamas arasında esir takası ve Gazze Şeridi'nde ateşkes müzakereleri kapsamında bir araya geldiği belirtildi.

Görüşmenin ardından adı açıklanmayan İsrailli yetkilinin yerel basına toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu ifade edildi.

Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardıKral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı

İsrail resmi televizyonu: 'İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor'İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"

SON BİR ŞANS VERMEYE HAZIR OLDUKLARINI BELİRTTİLER

Toplantıda İsrail tarafının esir takası mutabakatına varılması için "son bir şans vermeye hazır olduğunu" ancak müzakerelerde ilerleme kaydedilmemesi halinde Refah'a kara saldırısını başlatacağını Mısır tarafına ilettiği kaydedildi.

İstihbarat Şefi Abbas Kamil'in başkanlığındaki Mısır heyeti, İsrail ile Hamas arasında esir takası müzakerelerini görüşmek için bugün İsrail'e gitmişti.

 

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • karsılık 1 hafta önce Şikayet Et
    mısır karşı koymazsa yazıklar olsun. kimse mısıra birşey diyemez aksine çoğu ülkenin desteğini alır.
    Cevapla
  • Eyman 1 hafta önce Şikayet Et
    Ey yerin ve göklerin ve ikisi arasındaki her şeyin sahibi olan Allah, Ey güç ve kuvvetin sahibi olan Allahım! Şu lanetlenmiş Yahudi teröristleri Kahruperişan et. Amerika, Avrupa, Çin ve tüm zalimleri birbirleriyle kahret. Başta Gazze olmak üzere tüm İslam alemini bu haydutların şerrinden kurtar, bizleri acımasız, duygusuz ve vicdansız bu kâfirlerin insafına terketme Allahım
    Cevapla
  • kamil 1 hafta önce Şikayet Et
    sekiz milyonluk ülke dünyaya meydan okuyo ne iştir kardeşim
    Cevapla
  • doğru söz 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen kimsin şans veriyorsun işgalci terörist
    Cevapla
  • Velhasıl kelam 1 hafta önce Şikayet Et
    Katliamı durdurmayan İsraile esirler teslim edilmesin. İsrail dünyada mahkum ediliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR