Ünlü TikTok fenomeni aracının içinde öldürüldü

TikTok'ta yüzbinlerce takipçisi olan Iraklı fenomen Om Fahad, Bağdat'ta kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü. Görgü tanıkları, Fahad'ın evinin önünde aracının içindeyken motosikletli bir kişi tarafından ateşli silahla öldürüldüğünü anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 13:03 GÜNCELLEME 27.04.2024 13:54 DÜNYA
Ünlü TikTok fenomeni aracının içinde öldürüldü
Ünlü TikTok fenomeni aracının içinde öldürüldü

Irak İçişleri Bakanlığı, dün gece saatlerinde yaptığı açıklamada "İçişleri Bakanlığı, başkent Bağdat'ın Zayouna bölgesinde sosyal medyada tanınan bir kadının kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmesi olayının aydınlatılması için özel bir operasyon ekibi kurdu." ifadelerini kullandı.

Bakanlık, yerel medyaya yansıyan "failin gözaltına alındığı" haberlerin doğru olmadığını belirterek soruşturmanın halen devam etmekte olduğu ifade etti.

Görgü tanıkları, Om Fahad'ın evinin önünde aracının içindeyken motosikletli bir kişi tarafından ateşli silahla öldürüldüğünü belirtti.

Fahad, geçen yıl "genel ahlaka" uygun olmayan videolar paylaştığı için 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Yerel basın, Fahad'ın başka bir sosyal medya fenomeni olan Dalia Naeem arasında gerginlik olduğunu vurguladı. Dalia Naeem, geçirdiği estetik ameliyatlar sebebiyle Iraklı Barbie olarak adlandırılıyordu.

KAYNAK : DHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Alp 1 hafta önce Şikayet Et
    Amerika birleşik teröristler devleti Iraka demokrasi getirmiş.
    Cevapla
  • Ayarcı 1 hafta önce Şikayet Et
    Acayip fenomen olmuş... ÖLMÜŞ...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR