Kuzey Kore liderinden orduya talimat!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkenin muharebe kapasitesinin artırılması için daha fazla subay yetiştirilmesi gerektiğini belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 22:44 GÜNCELLEME 27.04.2024 22:44 DÜNYA
Kuzey Kore liderinden orduya talimat!
Kuzey Kore liderinden orduya talimat!

Ülkenin resmi Kore Merkezi Haber Ajansına (KCNA) göre, Kuzey Kore lideri Kim, başkent Pyongyang'daki Kim Il Sung Askeri Üniversitesinde Kore Halk Ordusunun 92. kuruluş yılı töreninde konuştu.

Kim, askeri akademinin ana görevinin, yetenekli komutanlar yetiştirmek olduğuna işaret ederek, ülkenin muharebe kapasitesinin artırılması için daha fazla subay yetiştirilmesi gerektiğini kaydetti.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Kendi çalışıyor kendi oynuyor
    Cevapla
  • uso 1 hafta önce Şikayet Et
    hadi roket adam salla 10-20 tane balistik füze'de görelim başda güney kore olmak üzere iran israile salladı sen salamadın ayıp.
    Cevapla
  • (76) 1 hafta önce Şikayet Et
    Tombik sende fossun bütün dünya savaşa girdi daha sen füze deniyorsun salla bi kaçtane itraile abd ye ab ye e tabi komşunuda ihmal etme g koreyi ayıb olur onlara
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR