Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nde esir tutulan 2 İsraillinin görüntüsünü paylaşırken, "İsrail bir seçim yapmalı. Ya esirler ya da savaş” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 04:17 GÜNCELLEME 28.04.2024 04:19 DÜNYA
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik bombardımanı aralıksız sürdürürken, İsrail ile Hamas arasında ateşkes ve esir anlaşması müzakereleri Mısır ve Katar aracılığında devam ediyor.

Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a ilettiTel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti

İSRAİL ORDUSU GERİ ADIM ATMIYOR

Hamas, anlaşma için İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nden tamamen geri çekilmesini, yerinden edilenlerin Gazze'deki evlerine şartsız dönüşünü, kapsamlı yeniden inşa çabalarını, ablukanın sona ermesini ve temel insani yardımın sağlanmasını talep ediyor ancak İsrail ordusu geri adım atmıyor.

İsrail Savaş Kabinesi'nde Hamas gerginliği: İdam edelimİsrail Savaş Kabinesi'nde Hamas gerginliği: İdam edelim

"REFAH'A GİRMEK ESİRLERİN SAVAŞTA ÖLMESİNE YOL AÇACAKTIR"

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları bugün Gazze Şeridi’nde esir tutulan 2 İsrail vatandaşının görüntüsünü paylaştı.

Yapılan açıklamada, “İsrail, bir seçim yapmak zorundadır. Esirler ya da savaş. Refah'a girmek esirlerin savaşta ölmesine yol açacaktır. Refah'a girmek kaçırılanların ölmesi için başka bir yol olacaktır. İsrail esirleri seçmelidir” ifadeleri kullanıldı.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    aynen öyle sonu öyle Olacak İsrail köpekleri ölmeli cehennem olanlara yakacak
    Cevapla
  • SARÌYER,LÌ 34,5 1 hafta önce Şikayet Et
    Kardeşim bu kadar Tunel yapmışlar bir ucunuda Tel avive cekip altını bomba döşeyip uçurun havaya bitsin iş
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Burada tek bir terörist var, o da siyonist terör devleti ve ona sahip çıkan, destek verenlet
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 hafta önce Şikayet Et
    Gazze yerle yeksan olmuş. Kuzey Gazze'de canlı kalmamış. 35.000 Şehit, onbinlerce yaralı-sakat-hasta-aç-susuz. Hamas, görüntüyü kurtarmak için iki yahudiyi filme çekmiş, İran gibi. Kim dedi size, İran'ın aklıyla hareket edin diye. şeytan İran'dan size zerre-i miskal fayda gelmez.
    Cevapla
  • Savaşma Barış 1 hafta önce Şikayet Et
    Ölenler sadece rehineler değil, yüzlerce israil askeri de yanarak veya parçalanarak ölecek, İsrail 1967 öncesi sınırlara çekilirse Kalıcı barış gelir, Çekilmezse daha çok israil askeri ve rehinesi ölür. Savaşı bitirmek yada sürdürmek israil yönetimine bağlı. İsrail anlaşmayı redederse israil polisi ve israil ordusu israilli yöneticileri kurşuna dizer
    Cevapla
  • Hüssein Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Uyan rüyadan İran ağızlı. Aklınca algı yapıyorsun. Gerçekleri yaz, masalları değil. İran'ın Hamas'ı kışkırtıp saldırtmasından sonra 35.000 Şehit Müslüman var ortada. Onbinlerce yaralı-sakat-hasta-aç-susuz. Gazze yerle yeksan. İsrail ve danışıklı ortağı İran parçalansın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR