Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Sözcüsü John Kirby, İsrail'in ABD'ye Refah'a operasyon yapmayacağı konusunda söz verdiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2024 21:08 GÜNCELLEME 29.04.2024 10:09 DÜNYA
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden sürerken, ABD'den, İsrail'in, binlerce Filistinlinin sığındığı Refah kentine düzenleyeceği kara operasyonuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Sözcüsü John Kirby

BEYAZ SARAY: İSRAİL, REFAH'A GİRMEME KONUSUNDA SÖZ VERDİ

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Sözcüsü John Kirby, İsrail'in ABD'ye Refah konusunda söz verdiğini açıkladı.

Kirby, bugün yaptığı açıklamada, "İsrail ABD'ye, biz bakış açılarımızı ve endişelerimizi paylaşma fırsatı bulana kadar Refah'a girmeyeceklerini söyledi" dedi.

Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı

Kirby ayrıca İsrailliler ABD Başkanı Joe Biden'ın, kendilerinden istediği yardım taahhütlerini yerine getirmeye başladığını ifade etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 112 TÜMÜ
  • osman 2 hafta önce Şikayet Et
    amerıkada o yahudı lobilerı oldukca ve onun arkasında o malun siyonıst aileler olduğu sürece büyük israil davasınıdan vazgeçmez.savaşlar devam edecek...hadısı şerifte ne diyor; yahudiler ve müslümanlar arasınada büyük savaşlar çıkmadan kıyametın sonu gelmeyecektır.bugün kı gelişmeler bunu gösterıyor.
    Cevapla
  • Filistin Sevdalısı 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah (C. C ) senden razı olsun kardeşim ne güzel dedin.
    Cevapla
  • Metin 2 hafta önce Şikayet Et
    Abd nin dunyanin basbelasi olduguna kesinlikle inaniyorum
    Cevapla
  • Filozof 2 hafta önce Şikayet Et
    Yahudiler Geçmişte Sözlerinde durmadiklari gibi Bugünde durmayacaklardir Ayetle sabittir Onlarin hiçbir sözüne güvenilmez taki onlarin dinine girene kadar Onlar bir birilerinin dostudur kimbilir bu algı üzerinden ne vahsetler yapacaklar Allahcc lanet etsin üzenlerin sağanak sağanak bela yağdırsın
    Cevapla
  • Ünal eriş 2 hafta önce Şikayet Et
    ABD ve İsrail'e güven olmaz Bunların asıl amacı müslümanları çıkartmak yanı sağ gösterip sol vurmak
    Cevapla
  • Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Üniversitelerinde protestolar düzenleyen gençlere selam olsun. Bu kararlar biraz da onların etkisiyle alınıyor. Bu zalimleri boykot eden yiğitlere selam olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR