Sarhoşken bizona tekme atan adam hem yaralandı hem tutuklandı

Yellowstone Milli Parkı'nda alkol etkisi altındayken bir bizonun bacağına tekme attığı iddia edilen adam hem hayvan tarafından yaralandı hem de park bekçileri tarafından gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2024 22:44 GÜNCELLEME 02.05.2024 01:22 DÜNYA
Sarhoşken bizona tekme atan adam hem yaralandı hem tutuklandı
Sarhoşken bizona tekme atan adam hem yaralandı hem tutuklandı

Park bekçileri bizon sürüsünü taciz eden ve bir bizonun bacağına tekme atan bir şahsın ihbarını aldıktan sonra bölgeye gitti.

Şüphelinin aracı Batı Girişi yakınında bulundu ve şahıs Montana'nın West Yellowstone kasabasında durduruldu.

Yaralı halde bulunan adam tedavi edilmesi için hastaneye sevk edildi ancak yaralanma şekline dair detaylar paylaşılmadı.

Ulusal Park Servisi'nin açıklamasına göre, adam Idaho Şelalesi tarafındaki bir bizona tehlikeli derecede yaklaştı ve bir bizona tekme atmasının ardından yaralandı.

Adam, "kendini tehlikeye atabilecek derecede alkol etkisi altında olmak, tehlikeli bir durum yaratacak veya sürdürecek şekilde düzensiz davranış, yabani yaşama yaklaşmak ve yabani hayatı rahatsız etmek" suçlarından gözaltına alındı.

 

KAYNAK : CNN International
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • TheMohican 1 hafta önce Şikayet Et
    Klasik Amerika'lı kowboy, içip bizona tekme atmış. Aklı gitmiş. Bizonu koruyan yasaları vardır 9elki. Fındık beyinli beyaz adam.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Müslümanların Amerika ve dünya gözünde BİZON kadar değeri yok gazzede soy kırım var hesap soran yok
    Cevapla
  • alp 1 hafta önce Şikayet Et
    amerikan adaleti. bizona tekme atanı göz altına al, onbinlerce kadın ve çocuğu katleden katillere 30milyar silah yardımı yap. Yıkılırsın inşallah kalleş abd.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR