Öldürdüğü kişinin kulağını ve gözünü yedi

Las Vegas'ta otobüs durağında kavga ettiği şahsın kafasını betona vurarak öldüren zanlı polis ekipleri tarafından yakalanırken yapılan incelemelerde, şahsın öldürdüğü adamın gözünü ve kulağını yediği tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 11:35 GÜNCELLEME 02.05.2024 11:35 DÜNYA
Öldürdüğü kişinin kulağını ve gözünü yedi
Öldürdüğü kişinin kulağını ve gözünü yedi

ABD'nin Nevada eyaletindeki korkunç cinayet kan dondurdu. Las Vegas'ta 31 yaşındaki Colin Czech isimli şahıs, şehir merkezindeki otobüs durağında henüz bilinmeyen bir nedenle Kenneth Brown ile tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede büyürken Czech, kavga ettiği şahsın başını betona vurarak öldürdü. Polis tarafından müdahale edilen olayda Czech, gözaltına alınırken, Brown'un cansız bedeni otopsi için hastaneye kaldırıldı.

Yapılan incelemelerde, cesedin kafatasında derin bir yarık olduğu, bir gözünün ve kulağının eksik olduğu belirlendi. İnceleme sonucunda Czech'in, öldürdüğü adamın kulağını ve gözünü yediği ortaya çıktı.

Czech, polislere verdiği ifadesinde, adamın kendisine saldırdığını, evsiz olduğunu ve 5 gündür uyumadığını söyledi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    zehir zıkkım olsun, cani ve hırsız
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah insanları böyle canilerden yamyamlardan korusun
    Cevapla
  • cahit 2 hafta önce Şikayet Et
    Amerika lıysa normaldir insanda yerler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR