Eserleriyle İsrail zulmüne ses çıkaran bir sanatçı: Korkmuyorum

Polonya'nın başkenti Varşova sokaklarında yaptığı poster eylemiyle dünya çapında ses getiren resim sanatçısı Dobrowolski, "Tehditlerden korkmuyorum. Ben bir sanatçıyım; Gazze'deki soykırıma asla sessiz kalmayacağım." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 09:43 GÜNCELLEME 03.05.2024 11:07 DÜNYA
Eserleriyle İsrail zulmüne ses çıkaran bir sanatçı: Korkmuyorum
Eserleriyle İsrail zulmüne ses çıkaran bir sanatçı: Korkmuyorum

İsrail'e destek veren markaların afişlerini değiştirerek paylaştığı çalışmalarıyla dikkat çeken Polonyalı Sanatçı Igor Dobrowolski, Filistin'de yaşananlara dayanamadığını söyledi.

Varşova sokaklarında yaptığı poster eylemiyle dünya çapında ses getiren resim sanatçısı Dobrowolski, "Tehditlerden korkmuyorum, ben bir sanatçıyım bu soykırıma asla sessiz kalmayacağım." dedi.

Gazze'de yapılanların tarihte benzeri görülmemiş bir katliam olduğuna vurgu yapan Dobrowolski, "İsrail'in saldırılarından sonra dünya genelinde boykotun artması çok etkili bir tepki oluşturdu, firmaları ekonomik olarak zarara uğradı. Ben de bir sanatçı olarak bu konuda farkındalığı artırmak için tepkimi, İsrail'e destek veren markaların posterlerini değiştirip üzerlerine yazılar yazarak gösteriyorum." diye konuştu.

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Muhammet kara 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH MUTLAK ADALET SAHİBİDİR BU VAHŞETİN BEDELİNİ TÜM İNSANLIK ODEYECEK AMA BI HASTALIKLA AMA BI DEPREM NASIL OLUR BILMEM AMA TÜM İNSANLIK BU VAHŞETİN BEDELINI ödeyecek
    Cevapla
  • Hacer ilk 1 hafta önce Şikayet Et
    Biz Müslümanlar yeryuzu yaşama kurallarini öğreten diriler inen ama ölülere okuyan biz cahil Müslümanlarının daha çok bedel oderuz Müslümanlarının ne olduğunu oruc nsma, tesettür cuma hac umre daha olmadı egomuzu din yapip yaşarsak sonumuz budur cahil dangalak muslumanuz kuranda mumin diye gecer din nedir desek daha anlamini bilmiyoruz cahil milletiz
    Cevapla
  • H.kartal . 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir müslümanın yapamadığını yapıyor.Eli öpulcek adamsin.
    Cevapla
  • Derya 1 hafta önce Şikayet Et
    Saygılar kral
    Cevapla
  • yesilvadi81 1 hafta önce Şikayet Et
    35000 den fazla insani katletti kahrolasi zalim siyonist yahudi israil amerika ve destekçileri Allah kahredecek zalim siyonist yahudileri inşa Allah LA GALİBE İLLALLAH AMİN!
    Cevapla
  • FİLİSTİN'Lİ 1 hafta önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR