ABD'de bir kadına talih kuşu 2 kez üst üste kondu

ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir kadın, 10 hafta içinde şans oyunlarından iki kez 1'er milyon dolar ikramiye kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 19:55 GÜNCELLEME 03.05.2024 20:50 DÜNYA
ABD'de bir kadına talih kuşu 2 kez üst üste kondu
ABD'de bir kadına talih kuşu 2 kez üst üste kondu

Massachusetts eyaleti piyango idaresi, Attleborough kentinde Christine Wilson adındaki kadının 10 hafta içinde aldığı iki bilete de 1'er milyon dolarlık ikramiye vurduğunu duyurdu.

Piyango idaresinden yapılan açıklamada, Wilson'ın kazancını tek seferde vergilerden sonra 650 bin dolar olarak almaya karar verdiği ve bu parayı tasarruf etmeyi planladığı belirtildi.

Wilson'ın ilk ödülünü de aynı şekilde şubatta aldığı bildirildi.

KAYNAK : AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    vergiye bak. 1 milyon karşılığında 650bin teslim. bizde böyle yapsalar ne devlet kalır ne toprak, hepsine sayar geçerler.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR