Siyonist akademisyen Müslüman öğrenciyi taciz etmişti: Üniversiteden yeni karar!

ABD'de Müslüman kadının üstüne yürüyen akademisyenin üniversite kampüsüne girmesi yasaklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 16:37 GÜNCELLEME 10.05.2024 16:41 DÜNYA
Siyonist akademisyen Müslüman öğrenciyi taciz etmişti: Üniversiteden yeni karar!
Siyonist akademisyen Müslüman öğrenciyi taciz etmişti: Üniversiteden yeni karar!

ABD'de Müslüman kadının üstüne yürüyüp küfreden Arizona Üniversitesi mensubu akademisyeninin, hakkındaki soruşturma sonuçlanana kadar okul kampüsüne girmesine izin verilmeyecek.

Arizona Üniversitesinin internet sitesinde 5 Mayıs'taki İsrail yanlısı gösteride karşılaştığı başörtülü Müslüman kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullanan ve agresif tavırlar sergileyen akademisyen Jonathan Yudelman hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin açıklama yayımlandı.

KAMPÜSE GİREMEYECEK

Açıklamada, Yudelman'ın dolaşımda olan videodaki davranışlarına ilişkin soruşturma sonuçlanana kadar okuldan uzaklaştırıldığı belirtilerek, "Bu nedenle, onun (Yudelman) kampüse girişine, ders vermesine veya öğrenci ve personelle etkileşime girmesine izin verilmeyecek." bilgisi paylaşıldı.

Yudelman'ın 30 Haziran sonrası, istifası nedeniyle Arizona Üniversitesiyle ilişkisinin tamamen kesileceği kaydedilen açıklamada, "Mevcut soruşturma, üniversitenin personeline yönelik disiplin yönetmenliği prosedürlerine uygun şekilde yürütülüyor." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, Yudelman'ın karıştığı olayın polise de rapor edildiği belirtilerek, "Arizona Eyalet Üniversitesi, konuşma ve ifade özgürlüğünü korurken tehdit edici veya şiddet içeren davranışlara müsamaha göstermez." değerlendirmesinde bulunuldu.

Yudelman'ın 5 Mayıs'ta Arizona Üniversitesi önünde katıldığı İsrail yanlısı gösteri sırasında karşılaştığı başörtülü Müslüman kadına yönelik ayrımcı ifadeleri ve agresif tavırları görüntülenmiş, sosyal medyada yayılan video büyük tepki toplamıştı.

Videoda Yudelman'ın agresif tavırla "Tam anlamıyla burnunun dibindeyim." dediği ve kadına çok yaklaşarak üstüne yürüdüğü ve küfrettiği görülmüştü.

Gösterilen tepkiler üzerine Arizona Üniversitesi, Yudelman hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

KAYNAK : AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • ANGARALI 1 hafta önce Şikayet Et
    Beter olsun
    Cevapla
  • Basiretsiz toplum 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu ahlakı bırakmış tiplerden her yerde var. Cezası kesilir. Dünya olmasa da ahiret de olur. Ya anlamdığım Müslüman olmayanlar daha fazla FİLİSTİN ve haksızlığa tepki gösteriyor. Demek ki bizim artık işlevsiz bir inancımız var. Bu inanç bizi bir yere taşımaz. Ateistler bile davasına daha bilinçli ve daha sadıklar. Bu dönemde bir toparlanma ve en azından doğruya doğru yanlışa yanlış de.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    itler ipleri kopardı,meydan onlara kaldı
    Cevapla
  • Davut 1 hafta önce Şikayet Et
    5 kuruş etmedikleri halde dünyayı ele geçirmişler. Hitler'in Kavgam kitabı bunu nasıl yaptıklarını çok iyi anlatıyor. Böyle seviyesiz saldırgan akademisyen mi olur?
    Cevapla
  • Vhjjj 1 hafta önce Şikayet Et
    Adi cehennem köpekleri hepinizi gomecegiz bi gun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR