İsrail’den Lübnan’ın güneyine hava saldırısı
İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyinde seyir halindeki bir motosiklete düzenlediği hava saldırısında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2024 00:40
GÜNCELLEME 21.05.2024 00:40
DÜNYA
Lübnan resmi ajansı NNA’nın haberine göre İsrail ordusu, insansız hava aracıyla Sur kentinde yer alan Mansuriye beldesinin dört yolunda seyir halindeki bir motosikleti hedef aldı.
Saldırı sonucu motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği, bir başka kişinin yaralandığı belirtilirken, resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı.
İsrail ordusu ve Hizbullah Hareketi arasında 8 Ekim 2023'ten bu yana yaşanan çatışmalarda 306 Hizbullah mensubu, 61 Lübnanlı sivil, 19 Emel Hareketi, 13 Hamas, 15 İslami Cihad mensubu ile 14 İsrail askeri ve 10 İsrailli sivilin öldüğü duyurulmuştu.
YORUMLAR 2
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtHer yeri almış ele geçirmiş bu siyonist küresel şeytanlar..Beğen
-
Has Yorumcu 1 yıl önce Şikayet EtLübnan diye bir ülke vat mı? varsa sınırlarını niye korumaz? dünyanın neresinde görülmüş böyle bir ülke?Beğen Toplam 4 beğeni