İsrail'den Hasan Saklanan'ın naaşı teslim alındı

Kudüs’te İsrail polisi tarafından öldürülen Hasan Saklanan’ın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 17:04 GÜNCELLEME 22.05.2024 17:05 DÜNYA
İsrail'den Hasan Saklanan'ın naaşı teslim alındı
İsrail'den Hasan Saklanan'ın naaşı teslim alındı

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Kudüs Eski Şehir'de 30 Nisan tarihinde İsrail polisi tarafından vurularak öldürülen Hasan Saklanan'ın naaşı, adli soruşturmanın tamamlanmasının ardından bu sabah Tel Aviv Büyükelçiliğince teslim alındı.

Saklanan'ın cenazesi, yarın sabaha karşı (23 Mayıs) havayoluyla Ürdün üzerinden Türkiye’ye getirilecek.
 

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 68 TÜMÜ
  • Morelli 3 hafta önce Şikayet Et
    Mekanin cennet olsun sen bizden adam ciktin
    Cevapla
  • Akçaabatlıuselçuk 3 hafta önce Şikayet Et
    İsrail, diplomatlarını kademeli olarak Türkiye'ye geri gönderiyor ? 15.05.2024 haberleri ne kadar doğru ? ÜLKEMİZE KESİNLİKLE GELMEMELİDİRLER
    Cevapla
  • Das 3 hafta önce Şikayet Et
    Is rail hasan saklanan icin tazminat ödemeli türkiye cumhuriyeti vatandasini öyle keyfiyen öldüremezsin türkiye vatandaşı heryerde her zulüme karsi korumali haklarini aramali hepimiz birimiz birimiz hepimiz anlayisi ile
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    İhh ailesine sahip çıksın ,hesap numarası varsa hatta bağış kampanyası yapalım
    Cevapla
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Kudüs polisi durduk yere öldürmüş demek ki. Adamın arkasından gitmiş durduk yere bıçak saplamış. Türk örfünden böyle savaş yok. Arap kafası hep arkadan saldırmaya mı eğitiyor sizi. Yazı olmuş adama, bu arap kafasına uyup öldürülmüş. Ailesine çoluğuna çocuğuna yazık.
    Cevapla
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Elhamdülliah müslümanım, ve Türk'üm. Sizin gibi cahiller için güneydoğudaki emeklerime acırım. Önünüze geleni kafir ilan ediyorsunuz. Kafayı da yemişsiniz bu şehadet değil. Kimin şehit olacağını Allah bilir. Bir polisi arkadan bıçaklayıp kendini öldürtmek diye bir şehitlik de yok. Ha gidin kendinizi öldürtün bana ne. Ülkeye faydanız yok bari şehit oluruz diye faydasız yok olun.
    Cevapla
  • Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Eminim sen Türk degilsin.
    Cevapla
  • Burm 3 hafta önce Şikayet Et
    Senin kafan basmaz . onun niyeti şehid olmaktı inşallah duası kabul olur senin gibilerde arkadan boş. Boş konuşur
    Cevapla
  • Yassı adalı 3 hafta önce Şikayet Et
    Kimin ağzıyla konuşuyorsun ..! İtrail cehenneme zümera.
    Cevapla
  • Alparslan 3 hafta önce Şikayet Et
    İsrail polisi o. Kudüs İsrail'in değil Müslümanlarındır. Başlarım örfüne senin. İsrail askerini polisini arkadan da vurmak, önden de vurmak caizdir. Zalim bu insanlar. Arap kafası diyor bir de! Irkçı. Çok seviyorsan yahudileri defol Tel Aviv'de yaşa.
    Cevapla
  • Hasan 3 hafta önce Şikayet Et
    Adam yapılan bu soykırıma ancak bu kadar dayanmistir. Yapılan zulme başkaldiristir. Çok sağlam bir imana ve inanca sahip olmazsa idi bunu yapamazdı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Adam şehittir. Resmi şehit olmazsada Allah katında şehittir. Ailesine bakacak koca bir devleti aziz bir milleti ve en önemlisi .yaratığı kulunun rızkına kefil olan bir Allah ı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR