Ölümcül türbülans politika değiştirtti

Singapur Havayolları, Londra'dan kalkan uçağındaki 'şiddetli türbülans' nedeniyle 1 kişi öldü, 30 kişinin yaralandığı olay sonrası güvenlik politikalarını değiştirme kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 17:13 GÜNCELLEME 24.05.2024 17:13 DÜNYA
Ölümcül türbülans politika değiştirtti
Ölümcül türbülans politika değiştirtti

Singapur Havayolları, Londra’dan Singapur’a sefer yapan yolcu uçağında şiddetli türbülans meydana geldi. 21 Mayıs salı günü yaşanan olayda 1 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Yaşananlar sonrası uçak ise Bangkok'a acil iniş yaptı. 

GÜVENLİK POLİTİKASI DEĞİŞTİRME KARARI

Singapur Havayolları, Salı günü yaptığı uçuşlardan birinde bir kişinin ölümüne ve 30 kişinin yaralanmasına neden olan türbülansın ardından 24 Mayıs cuma günü uçaklarındaki güvenlik politikasında değişiklik yaptığını duyurdu. Şirket, Agence France-Presse'ye yaptığı açıklamada, bundan sonra kabin ekibinin "emniyet kemerlerinizi bağlayın" sinyali yandığı anda yemek ve sıcak içecek dağıtımını durduracağını duyurdu. 

Yapılan açıklamada "yolcularının ve mürettebatının güvenliği son derece önemli olduğundan prosedürlerini gözden geçirmeye devam edecek " ifadelerine de yer verildi. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Kemal 3 hafta önce Şikayet Et
    Zaten bu uyarı yapıldığı yanda yemek dahil tüm servisleri iptal ediyor havayolları. Bu havayolu firması bunu yapmıyorsa konuyu dikkate almıyor demektir. Bunun da sonucu olarak 1 kişi ölmüş ve 30 kişi de yaralanmış.
    Cevapla
  • havacı 3 hafta önce Şikayet Et
    emniyet kemeri kısa mesafe uzun mesafe fark etmez hiç çıkarılmamalı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR