Biden'dan Putin'e NATO cevabı: Tehdit gibi mesaj

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in NATO'nun dağılacağını düşündüğünü belirterek, "Ancak dünya tarihinin en mükemmel savunma ittifakı, hiç olmadığı kadar güçlü." değerlendirmesinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 20:39 GÜNCELLEME 26.05.2024 11:14 DÜNYA
Biden'dan Putin'e NATO cevabı: Tehdit gibi mesaj
Biden'dan Putin'e NATO cevabı: Tehdit gibi mesaj

ABD Başkanı Biden, ABD Askeri Akademisi West Point'in mezuniyet töreninde konuştu.

ABD'nin Ukrayna'ya desteğinin süreceğinin altını çizen Biden, bu ülkede Amerikan askerlerinin bulunmadığını söyledi.

"Bunu muhafaza etme konusunda kararlıyım." diyen Biden, Putin'in NATO'nun dağılacağından emin olduğunu ve İttifak'ın gerekli birliği sağlayamayacağını düşündüğünü anlattı.



DÜNYA TARİHİNİN EN İYİSİ

Biden, "Ancak  dünya tarihinin en mükemmel savunma ittifakı, hiç olmadığı kadar güçlü." ifadesini kullandı.

ABD'yi "dünyanın süper gücü ve vazgeçilmez ülkesi" olarak nitelendiren Biden, İsrail'e verdikleri desteğin yanı sıra Gazze'ye de yardımlar yaptıklarına değindi.

Biden, ABD ordusuna "tarihi yatırımlar" yaptığını belirterek, gerekli olduğunda güç kullanmaktan kaçınmayacaklarına işaret etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • yoksul 3 ay önce Şikayet Et
    ne amerika nede nato rusya karşısında kazanamayacak nükleer savaşa hazır olun amerika ve fransa almanya ingilterenin yok olmasını diliyorum hindistan ve çin in de birbirlerini yok etmeleri kuvvetle muhtemeldir
    Cevapla
  • TÜRKOĞLU TÜRK 3 ay önce Şikayet Et
    UKRANYA YA ASKER GÖNDEREN FRANSANIN VE RUSYANIN SAVAŞI OLUR ((NATONUN DEĞİL)) . Bunu FRANSA Böyle bilmeli keyfi savaş çıkarmasını biliyorsa gitsin savaşsın. NAZİLER NASIL FRANSAYI ORTADAN KALDIRDIYSA ŞİMDİDE RUSLAR KALDIRIR İYİ DÜŞÜN FRANSA SEN SAVAŞTA YENİLMEYE ALIŞIKSIN SEN SADECE MAZLUM İNSANLARIN TOPRAĞINA ÇÖKERSİN ALMANYA SENDE DESTEK VERİRSEN FRANSADAN DAHA ÖNCE PARÇALANACAKS
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Şimdide Fransa ve amerika Taiwanda iş başındalalar biröok silah sattılar ve çinin tatbikatı onların ekmeğine yağ dürdü ve peynir ekmek gibi silah satıyorlar taiwana tabii sonu hüsranla bitecek
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 ay önce Şikayet Et
    Silah satmak için para kazanmak için gönderdikleri ajanlar tarafından Natoya üye olmaa bahanesi ile Ukrayna Rusyaya karşı kışkırtıldı. Böylece Rusya zayıflatılacak Nato şemsiyesi altında Amerika ve dünyadaki silah tüccarları para kazanacak ölen ukraynalılar olacak incelemelere bakıldığında Amerika ve Fransa silah satışını artırmış.
    Cevapla
  • GO HOME 3 ay önce Şikayet Et
    Biden, PKK-PJAK-HPG-PYD-NEONAZİ vb. destekleyip-silahlandırarak neyi-kimi savunuyorsun? Savunma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR