İsrail, Refah'ta sağlık personellerini hedef aldı! Şehit ve yaralılar var

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bulunan Kuveyt Hastanesi personelinden 2'si İsrail keşif uçaklarının saldırısında şehit oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 18:23 GÜNCELLEME 27.05.2024 18:32 DÜNYA
İsrail, Refah'ta sağlık personellerini hedef aldı! Şehit ve yaralılar var
İsrail, Refah'ta sağlık personellerini hedef aldı! Şehit ve yaralılar var

İsrail'in, Gazze Şeridi ve Refah'taki katliam saldırıları devam edyior. Gazze'deki Sağlık Bakanlığından konuya ilişkin açıklama yapıldı.

İSRİAL KEŞİF UÇAKLARI SAĞLIK PERSONELLERİNİ VURDU

Açıklamada, Kuveyt Hastanesi personelinden Reşid Muhammed Said Berhum (23) ile Musab Sami Dahlallah el-Arca'nın (22) görevleri başındayken İsrail keşif uçaklarının saldırısı sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • kim 1 ay önce Şikayet Et
    ah hitler ah
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • bize her yer... 1 ay önce Şikayet Et
    Vay maymun ve domuz torunları soysuz köpek yahudiler vay! Filistini işgal eden ve orada yaşayanların hepsinin hadisi şerifte buyrulduğu gibi taşın arkadına saklandığında bulup öldürülmesi lazım.
    Cevapla
  • selami 1 ay önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın Cehennem İyiki ahiret var. Bu dünyada zalim zulmünün cezasını görmeden, mazlum hakkını almadan bu dünyadan gidiyor...Demekki bir mahkemeyi kübra var. Orada Mazlum hakkını, zalim cezasını görecektir...
    Cevapla
  • mesut 1 ay önce Şikayet Et
    Cami duvarına işemeye devam ediyor it, bekle siyonist..ecelin yakındır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR