Vekilin oğlu hareketleriyle dünyada gündem oldu

ABD Temsilciler Meclisi'nde önceki gün düzenlenen oturuma, Cumhuriyetçi Parti milletvekili John Rose'un oğlu Guy damga vurdu. Guy'ın, babası konuşurken arkada yaptığı hareketler uluslararası basında da gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2024 10:42 GÜNCELLEME 05.06.2024 11:38 DÜNYA
Vekilin oğlu hareketleriyle dünyada gündem oldu
Vekilin oğlu hareketleriyle dünyada gündem oldu

Cumhuriyetçi Parti milletvekili John Rose, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın mahkemede suçlu bulunmasını eleştirirken arkasında oturan 6 yaşındaki oğlu Guy, komik yüz mimikleriyle bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Rose, Trump'ın suçlu bulunmasının ne kadar kötü bir karar olduğunu söylerken kimse onu dinlemiyordu çünkü gözler arkasındaki oğlundaydı. Önce kameraya gülümseyen küçük çocuk, sonra dilini çıkarıp gözlerini şaşı yaptı, komik hareketleriyle herkesi güldürdü.

Daha sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Rose, "Bu, oğlum Guy'a küçük kardeşi için kameraya gülümsemesini söylememin bir sonucu." dedi.

Rose, daha sonra oğluyla Fox kanalına da konuk oldu. Babasıyla Kongre'ye gittiğini anlatan Guy, "Baban tüm gün neler yaptı?" sorusuna verdiği, "Sıkıcı şeyler yaptı durdu." yanıtıyla izleyenleri yine güldürdü.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • sana ne 3 hafta önce Şikayet Et
    çok tatlı bir çoçuk her çoçuk özel ve sevimlidir inşallah gazzeli çoçuklar kurtulur ve mutlu olurlar
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    şeytanların çocuğu da olsa çocuk çocuktur, masumdur!!
    Cevapla
  • çağrıbey 1 ay önce Şikayet Et
    Amerika başkan ları tuhaf ve akli dengeleri yetersiz bu çocuk ne yapsın normal yani
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Çok süper bir haber
    Cevapla
  • Mesut can 1 ay önce Şikayet Et
    Amerika nın çocukları kameraya gülümserken gazzenin çocukları bombalara gülümsüyor selam olsun gazzenin şehitlerine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR