İsrail ordusu itiraf etti! Gazze'de zaferin ayak sesleri

İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari, Gazze'deki İsrailli esirlerin tamamının "askeri operasyonla" kurtarılamayacağını duyurdu. Siyonistlerin orantısız silah üstünlüğüne rağmen Gazze'deki kara savaşında yaşadığı hezimet büyüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 00:27 GÜNCELLEME 16.06.2024 00:27 DÜNYA
İsrail ordusu itiraf etti! Gazze'de zaferin ayak sesleri
İsrail ordusu itiraf etti! Gazze'de zaferin ayak sesleri

Hagari, düzenlediği basın toplantısında, Gazze'nin güneyinde 8 İsrail askerinin öldürülmesiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

"ESİRLERİN TAMAMINI ASKERİ OPERASYONLA GERİ GETİREMEYİZ"

Refah'ta 8 askerin öldürüldüğü olayı uzmanlardan oluşan bir ekibin dikkatle araştıracağını dile getiren Hagari, "Tüm esirlerin en kısa zamanda evlerine dönmesi için koşulları oluşturmaya çalışıyoruz ancak esirlerin tamamını askeri operasyonla geri getiremeyiz." sözlerini sarf etti.

Kassam Tugaylarından bugün yapılan yazılı açıklamada, Refah kentinin batısında yer alan Tel es-Sultan'daki Es-Suudi bölgesine giren İsrail askeri aracına karma pusu kurulduğu, "Yasin 105" roketleriyle hedef alınan askerlerin öldüğü ve yaralandığı belirtilmişti.

ÜST DÜZEY KOMUTAN VE 7 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

İsrail ordusu da daha sonra yaptığı açıklamayla, Gazze'nin güneyindeki çatışmalarda, biri 601'inci İstihkam Taburu bölük komutan yardımcısı olmak üzere 8 askerin öldürüldüğünü doğrulamıştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Mazlumlar adına 5 gün önce Şikayet Et
    Allahım sen mazlum müslümanların yüzünü güldür
    Cevapla
  • Kendileri gitsin 5 gün önce Şikayet Et
    İsrailli yöneticiler savaşmak için israil askerlerini bölgeye gönderiyorlar, kendileri de silah alıp gelsinler Gazzeye. Askerleri feda etmek kolay. Neredeyse İsrail askeri kalmayacak, Hamas her gün onlarca defa vuruyor. Kayıpların sadece 10 da birini duyuruyor İsrail
    Cevapla
  • Ramadan 5 gün önce Şikayet Et
    Geberin geberesiceler.
    Cevapla
  • Hamid 5 gün önce Şikayet Et
    Bu ölen siyonist askerler bir aydinlanma yaşıyordur öteki tarafta...Ateşleri bol olsun,darisi da tez zaman da diğer siyonistlere...
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 gün önce Şikayet Et
    Allahuekbervelillahilhamd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR