Putin'den sürpriz ziyaret! Nükleer mesaj mı? Kremlin: Son derece ender bir gezi...

Kremlin tarafından yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yarın Kuzey Kore'yi ziyaret edeceği belirtildi. Açıklamadaki nükleer detay ise dikkatlerden kaçmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 16:47 GÜNCELLEME 18.06.2024 17:03 DÜNYA
Putin'den sürpriz ziyaret! Nükleer mesaj mı? Kremlin: Son derece ender bir gezi...
Putin'den sürpriz ziyaret! Nükleer mesaj mı? Kremlin: Son derece ender bir gezi...

Rusya ve Kuzey Kore arasındaki ilişkiler güçleniyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un geçtiğimiz yıl yaptığı Rusya ziyaretinin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den iadeiziyaret adımı geldi.

Kremlin tarafından yapılan açıklamada, Putin'in yarın Kuzey Kore'ye gideceği ve ziyaretin Çarşamba gününe kadar süreceği belirtildi.



'SON DERECE ENDER BİR GEZİ OLACAK'

Açıklamada, ziyaretin Moskova'nın nükleer silahlara sahip bir devletle gelişen ortaklığının altını çizen son derece ender bir gezi olacağı belirtildi. Açıklamada ayrıca, “Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un daveti üzerine Vladimir Putin dostane bir devlet ziyareti gerçekleştirecek” ifadeleri kullanıldı.

Putin, son olarak 2000 yılında Kuzey Kore’ye gitmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • Hasan doğru 1 hafta önce Şikayet Et
    Abd beş eyalete bölünüp parçalanacak. Bu esnada, Çin ve rusya da yıpranıp küçülürse, yeniden Türk ün Osmanlı da olduğu gibi dünya hükmü gerçekleşir.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Kuzey Kore çok şımardı
    Cevapla
  • Olabilir yakinda 1 hafta önce Şikayet Et
    Amerika yakında ikiye ayrılır Güney Amerika Cumhuriyeti ve kuzey Amerika Cumhuriyeti diye Meksika ile Kuzey Kore ile çatışma yaşayacak Hindistan'da füze yiyecek olabilir
    Cevapla
  • Batmış galiba 1 hafta önce Şikayet Et
    ABD uçak gemisi batmış galiba ABD ekonomik olarak çöktü bitecek bunlar
    Cevapla
  • Hasan Dede 1 hafta önce Şikayet Et
    İsrail kadar degiliz .Acil caydırıcı olması ıçin dosta guven düsmana korku için nukleer slahlarımizi kara da deniz de kullanacak sekil de uretip envantere almalıyiz .Düsmanlar durmuyor tedbirimizi almalıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR