Dünyaca ünlü şarkıcı gözaltına alındı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York eyaletine bağlı Long Island bölgesinde alkollü araç kullanırken polise yakalandı. 43 yaşındaki ünlü şarkıcının polisin dur ihtarına uymadığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 18:32 GÜNCELLEME 18.06.2024 19:24 DÜNYA
Dünyaca ünlü şarkıcı gözaltına alındı!
Dünyaca ünlü şarkıcı gözaltına alındı!

New York Post’un haberine göre 43 yaşındaki ünlü şarkıcı Justin Timberlake, Hamptons'ta alkollü araç kullanmaktan gözaltına alındı.

Timberlake’in polisin dur ihtarına uymadığı ve şeridinde kalmadığı gerekçesiyle polis tarafından kelepçelendi..

TIMBERLAKE SERBEST BIRAKILDI

43 yaşındaki ünlü şarkıcı, Main Street'teki American Hotel'de arkadaşlarıyla parti yaptıktan sonra yola çıktı.

Polisin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle gözaltına alındığı ve alkolmetreyi üflemeyi reddettiği iddia edildi. Timberlake, çıkarıldığı mahkemede kefaletsiz serbest bırakıldı.

Yabancı basına göre polis, alkolmetreye üflemeyen ünlü şarkıcıyı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Ünlü şarkıcı daha sonra kelepçelenerek götürüldü ve mahkemeye çıkarıldı.

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR