İsrail'den savaş planlarına onay!

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin ve Operasyonlar Direktörlüğü KomutanıTümgeneral Oded Basiuk, Lübnan savaş planlarını onayladı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 23:34 GÜNCELLEME 18.06.2024 23:35 DÜNYA
İsrail'den savaş planlarına onay!
İsrail'den savaş planlarına onay!

Lübnan ve İsrail arasında gerginlik devam ederken, İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin ve Operasyonlar Direktörlüğü Komutanı Tümgeneral Oded Basiuk, Lübnan savaş planlarını onayladı.

IDF tarafından yapılan açıklamada, generallerin bir değerlendirme yaptığı ve bu değerlendirme sırasında "Lübnan'a bir taarruz için operasyonel planları onayladığı" belirtilerek, generallerin ayrıca "sahadaki kuvvetlerin hazırlık durumunun hızlandırılmasına" ilişkin karar da aldığı aktarıldı.

KAYNAK : İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 94 TÜMÜ
  • Latif 6 gün önce Şikayet Et
    Kimse onları durdurmaz durduramaz, göreceksiniz. Herṣey onların plankadığı gibi gidiyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Akittiginiz kanda boğulacak siniz igren topluluk kendi ellerinizle sonunuzu hazirliyorsunuz. Bir daha dogrulamayacak sekilde dagilip bu topraklardan suruleceksiniz insanligin in igren cani alt toplulugu
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu itrailin sonu geldi artık Allah bir an önce bitmesini nasip etsin
    Cevapla
  • Hakan 1 hafta önce Şikayet Et
    İnşallah Lübnan batak noktan olur ve yok olursun barbar yahudi birdaha ordan İnşallah çıkamassın Türkiyede Lübnana gizli Silah vermeli ve Savaşı isril denen bu köpeklerin oraya taşınmalı ve bütün yahudileri öldürmeli dünya çapında....
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Kabile devleti işte köyünün olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derkeemis bunlar da meydanı boş sanıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR