Katar son dakika duyurdu! İsrail ile Hamas arasında flaş ateşkes gelişmesi

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdulrahman Al Thani, İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes görüşmelerinde önemli bir ilerleme kaydedildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 23:33 GÜNCELLEME 22.06.2024 01:21 DÜNYA
Katar son dakika duyurdu! İsrail ile Hamas arasında flaş ateşkes gelişmesi
Katar son dakika duyurdu! İsrail ile Hamas arasında flaş ateşkes gelişmesi

İsrail Gazze Şeridi'ndeki saldırılarına aralıksız devam ederken, bölgede ateşkes sağlanması için yapılan müzakereler de sürüyor.

Katar son dakika duyurdu! İsrail ile Hamas arasında flaş ateşkes gelişmesi,

'ATEŞKES GÖRÜŞMELERİNDE İLERLEME KAYDEDİLDİ'

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdulrahman Al Thani, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares ile Madrid'de düzenlediği basın toplantısında İsrail ile Hamas arasında gerçekleştirilen müzakerelere değindi.

Katar son dakika duyurdu! İsrail ile Hamas arasında flaş ateşkes gelişmesi

Katar'ın iki taraf arasındaki "uçurumu" kapatmak için arabuluculuğa devam ettiğini söyleyen Al Thani, "Ateşkes görüşmelerinde ilerleme kaydedildi. Son birkaç gündür çabalarımızı kesintisiz sürdürdük" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Al Thani ile Albares arasında erken saatlerde gerçekleştirilen ikili görüşmede siyasi, ekonomik, eğitim ve kültürel ilişkilerin derinleştirilmesi ele alındı.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Kamil 3 ay önce Şikayet Et
    Artık bu iş Katar'a yakışmamaya başladı , Hal oldu , Hallolacak denecek iken , vaziyet daha beter oluyor . Aracı olmak yerine Uluslararası Adalet Divanında açılan davaya müdahil olmalı ve en mükemmel avukatları tutmalıdır .
    Cevapla
  • Kızılelma 3 ay önce Şikayet Et
    1.6 milyarın ortasında 8 milyonluk israil. 1 yahudiye 200 kişi düşüyor. Saldır ve kökünü kazı. Bu kadar açık ve net.
    Cevapla
  • SubhanAllah 3 ay önce Şikayet Et
    Allahın temiz ülkesi ve Allahın temiz kulları, mübarek katar, Aziz Katar.
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Görüşmeler ve görüşmelerdeki ilerlemeler hiçbir şeyi çözmüyor örnek Kıbrıs'ta silahları bıraktık lakin 50 yıldır görüşüyoruz bazen ilerleme oluyor gibi oluyor sonra yine tıkanık bir başka örnek AB üyeliğiyle ilgili yıllardır süren görüşmeler ... dünya da geçerli olan tek Kural güçtür güçlü olan alır yada on yıllar boyunca oyalar
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Yapmanız gereken ateşkesi sağlamak değil, Arap ülkeleri birlik olup israil i Ortadoğu da yok etmektir. israil denilen habis ur yavaş ve sinsi bir şekilde sizi ve tüm insanlığı eninde sonunda yok edecek…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR