Netanyahu şikayet etti! ABD harekete geçti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD’den İsrail’e silah sevkiyatının 4 ay önce “dramatik bir düşüş” yaşadığını söylemesinin ardından silah taşıdığı tahmin edilen bir ABD kargo uçağı Tel Aviv'e indi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2024 15:39 GÜNCELLEME 24.06.2024 15:39 DÜNYA
Netanyahu şikayet etti! ABD harekete geçti
Netanyahu şikayet etti! ABD harekete geçti

İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliamın en büyük destekçisi olan ABD, dünyadan gelen tüm tepkilere rağmen soykırıma arka çıkmaya devam ediyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun silah şikayetinin ardından bugün silah ve mühimmat taşıdığı tahmin edilen bir ABD kargo uçağı daha İsrail'e indi. 

NETANYAHU ŞİKAYET ETTİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bir açıklama yaparak ABD'den gelen desteğin azaldığını söylemiş ve şikayet etmişti. Netanyahu, 18 Haziran’da yaptığı açıklamada ABD’den İsrail’e silah sevkiyatının 4 ay önce “dramatik bir düşüş” yaşadığını belirterek, belirli parçalar dışında silahların büyük kısmının ulaşmadığını iddia etmişti.

KATLİAM SİLAHLARI TEL AVİV'E GELDİ

Netanyahu'nun silah şikayetinden birkaç gün geçmesinin ardından ABD harekete geçti. ABD’ye ait silah ve mühimmat taşıdığı tahmin edilen bir kargo uçağının başkent Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı'na indiği bildirildi.

İsrail ordu radyosunun haberinde, “İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD'den silah sevkiyatında gecikme olduğu yönündeki talebinden sonra, ABD’ye ait C17 tipi kargo uçağı İsrail'e indi.” ifadeleri kullanıldı.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Morelli 3 gün önce Şikayet Et
    Uluslar arasi adalet divani abdyede yargilamali acikca silah veriyor mahkemeler gig cikarmiyor buna turkiye yapsaydi cok tan hukum verilmisti bu gostermelik mahkemeler gazze filistin yok olduktan sonra hukum verecek bizim korkak liderlerimiz oldukca ezilmeye mahkumuz bu kadarmi sogan erkegi ciktiniz
    Cevapla
  • Vatansever 3 gün önce Şikayet Et
    Hiç bir ülkenin sonsuza kadar krallığı sürmez abd köpeğininde krallığının sonu yakın Allahın izniyle
    Cevapla
  • Mehmet38 3 gün önce Şikayet Et
    ABD İsrail’i kullanarak 3. Dünya savaşını çıkartmıştır. Lübnan’a saldıracak akabinde Yunanistan Suriye ve Iraktan bize saldırmaya planları yapıyorlar artık beklemeye gerek milli seferberlik ilan edilmeli sınır güvenlikleri artırılmalıdır.milli savaş uçağımız ve kızılelma ivedikli şekilde tsk envanterine girmelidir.yahudi uyumuyor ülkemizi bölmeye çalışıyor.
    Cevapla
  • sarıçiçek. 3 gün önce Şikayet Et
    KATİLLER..Hayvan devletler.....
    Cevapla
  • Kocaeli milleti 3 gün önce Şikayet Et
    Bunlar belgeli kasap yamyamlar bunların yanında hafif kalır lanetli kavim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR