Gazze'de enkaz altından acı haykırış

İşgalci teröristlerin Gazze'nin kuzeyine yaptığı saldırılar sonrası enkaz altında kurtarılmayı bekleyen çocukların haykırışları yürek dağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 16:22 GÜNCELLEME 26.06.2024 16:23 DÜNYA
Gazze'de enkaz altından acı haykırış
Gazze'de enkaz altından acı haykırış
  • HABER7

Terör devleti İsrail’in 264 gündür soykırım saldırıları düzenlediği Gazze Şeridi’nde sivil katliamı sürüyor. İsrail Hava Kuvvetleri’nin Gazze’nin kuzeyindeki terör saldırısında hedef alınan bina tamamen çöktü.

Aileler enkaz altında kaldı.

Yıkıntıların altında kalan çocuklar kurtarılmayı beklerken acı sahneler yaşandı.

Kısıtlı imkanlarla enkaz altındaki sivilleri kurtarmaya çalışan Filistinli ekipler, çocukların haykırışlarına şahit oldu.

İşte o anlar:

8 AYDA 15 BİN ÇOCUK ŞEHİT

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 694’ü çocuk, 10 bin 279'u kadın olmak üzere 37 bin 718 Filistinli şehit oldu, 86 bin 377 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce şehit naaşının bulunduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Amin ! 2 gün önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti tüm zalimlerin ve onları açıkça destekleyenlerin ve iki yüzlü münafık gizli destekçilerinin üzerine olsun...
    Cevapla
  • Asımın Nesli 2 gün önce Şikayet Et
    Aman yarabbi yardım et
    Cevapla
  • MaKuS 2 gün önce Şikayet Et
    "dede erik çalar , torunun ağzı kamaşır" nasıl günahları ödüyor acaba Filistinli çocuklar ?
    Cevapla
  • TOROSKAPLANI01 2 gün önce Şikayet Et
    Sözün bittiği yerdeyiz kelimeler yetersiz kalıyor.Kuvözde organları gelişmemiş bebekler dahi ölüme terk ben o kuvöz ortamını bizzat yaşadım kardeşim 7 aylık dahi değildi dünyaya gelişinde sayın okurlar bir defa kucağıma aldım bıngıldak dahi gelişmemişti beyin damarlarını gördüm kardeşimin korkumdan ikinci defa alamadım kucağıma.Bebekler çocuklar yaşamalı Allahım yardım kullarına amin.
    Cevapla
  • Halil CEBECİ 2 gün önce Şikayet Et
    kahrolsun itrail
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR