Hizbullah'tan son dakika savaş duyurusu! İsrail'den peş peşe açıklama geldi

Lübnan Hizbullah'ı, İsrail'in kuzeyindeki askeri hedeflere çok sayıda füze fırlatarak saldırı düzenlediğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2024 20:53 GÜNCELLEME 05.07.2024 22:34 DÜNYA
Hizbullah'tan son dakika savaş duyurusu! İsrail'den peş peşe açıklama geldi
Hizbullah'tan son dakika savaş duyurusu! İsrail'den peş peşe açıklama geldi

Hizbullah tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kiryat Şmona ve Batı Celile bölgelerindeki askeri hedeflere saldırı yapıldığı duyuruldu.

Kiryat Şmona'da 769. Tugay'ın karargahına katyuşa füzesiyle saldırı düzenlendiği belirtilirken, Batı Celile'de Şlomi yerleşim biriminde "askerlerin kullandığı bir binanın hedef alındığı" kaydedildi.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise Lübnan sınırından atılan 5 füze parçasının Zarit, üçünün Har Dov bölgesine düştüğü ifade edildi.

Açıklamada, kuzeydeki Merkaba bölgesinde bulunan bir askeri bölgeye girdiği tespit edilen Hizbullah mensubunun İsrail uçakları tarafından vurulduğu aktarıldı.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Öner 2 ay önce Şikayet Et
    Bismillahirrahmanirrahim Allahu Ekber leilahe İllallahu Allahu Ekber yakuddus yarahman yarahim Allahu Ekber
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 ay önce Şikayet Et
    İsrail ve Hizbullah.Danışıklı dövüş yapmayın.Mazlumları öldürmeyin.Hizbullah Gir İsraile yoket artık .7mekimde gördük hizbullah lideri saatlerce konuştu. İçerk bomboştu. Dağ fare doğurdu Gazzede Mazlumlar öldü.Lübnanı israile teslim etmezsiniz inşallah. Hizbullah ya bu coğrafyayı adam gibi koru evlatlar boş yere şehit olmasın Yada bu coğrafyadan çekil.Müslümanları ayrıştırıp katletme
    Cevapla
  • seymen 2 ay önce Şikayet Et
    cok basitti gir yok et oyun oynuyolar sanki
    Cevapla
  • Kutahyali 3 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Hizbullah'a başka yerlerden ses çıkmıyor.
    Cevapla
  • Afyonkarahisarlı 3 ay önce Şikayet Et
    Hizbullah değil, Hizbüşşeytan. Bunların Suriye'de yaptıkları Ehl-i Sünnet Müslüman katliamlarını gördük, unutmuyoruz. Şimdi de Gazze'deki Ehl-i Sünnet Müslümanların yok olması için el altından İsrail için çalışıyorlar. Yüce Allah'a (C.C.) havale ediyorum bu sinsi münafıkları.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Benim fikrim bu bir oyun. Lübnanı vermek için numaradan kışkırtıyor hizbullah israili
    Cevapla
  • Zafer 3 ay önce Şikayet Et
    Sadece 7 Ekim'den sonra 300'den fazla üst düzey komutan ve askerlerini feda ederek mi?! Lübnan'ı savunmuyorum der iş biter ve 80'lerde olduğu gibi Beyrut limanında israil bayrağı dalgalanır. Bu kadar maceraya gerek var mı. Adamlar ülkelerini ve Filistin'i savunuyor ve ciddi kayıp veriyor. Saygı duyalım.
    Cevapla
  • İhtiyar 3 ay önce Şikayet Et
    Lübnan’a saldırırsa karşılık verilmeli
    Cevapla
  • Yaşlı Bahtiyar 2 ay önce Şikayet Et
    İsrail ve Hizbüşşeytan işlerinden bize ne. Yerlerse yesinler birbirlerini. Lakin yemezler. Zira, it itin ayağına basmaz. Aynı yolun yolcusudurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR