İngiliz bakan Gazze'de acil ateşkes istedi!

İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy, İsrail'in Gazze'de Filistinlilerin sığındığı bir okulun kapısına düzenlediği saldırının "şok edici" olduğunu belirterek, sivillerin korunması için önlemler alınması ve acil ateşkes sağlanmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2024 01:05 GÜNCELLEME 11.07.2024 02:38 DÜNYA
İngiliz bakan Gazze'de acil ateşkes istedi!
İngiliz bakan Gazze'de acil ateşkes istedi!

​​​​​​​Lammy, X'teki hesabından yaptığı paylaşımda, okul saldırısında sivil can kayıpları yaşanmasını "şok edici" olarak nitelendirdi.

İngiltere'nin yeni Dışişleri Bakanı Lammy, "Gazze'deki yıkıcı şiddet çok uzun süredir devam ediyor. Sivillerin korunması için derhal önlemler alınmasını, acil ateşkes ve tüm esirlerin serbest bırakılmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İsrail ordusunun dün Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı okulun kapısına düzenlediği saldırıda 29 kişi hayatını kaybetmiş, en az 53 kişi yaralanmıştı.

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Hakan TAŞÇI 2 ay önce Şikayet Et
    İngiltere Abdyi ve dünyayı yöneten gizli el.İngiltere isterse barışı desteklerse el altından İsraili destekleyip silah asker, askeri teçhizat vermezseAbdyi de kontrol altına alırsa Barış olur.Yoksa barış göstermelik söylemlerde kalır.İngiltere başbakanı İsraili ziyaret edip ilk destekleyenler arsında idi.Filistinde Yahudidevleti sizin öncülüğünüzde desteğinizle kuruldu.İsraili durdurun
    Cevapla
  • Kaan 2 ay önce Şikayet Et
    Hayır bunları kimden istiyor ? İsraile yardım yatakllık yapan avrupa zaten.
    Cevapla
  • Yuşa 2 ay önce Şikayet Et
    Hani icraat.
    Cevapla
  • Gurbet 2 ay önce Şikayet Et
    Katiller İki Yüzlüler İsrail'in oraya yerleştiren İngilizler siz değil misiniz. Her hafta uçaklar dolusu silah gönderiyorsunuz. 1 ci ABD .2 ci Almanya. 3 cu İngiltere siz
    Cevapla
  • Kenan 2 ay önce Şikayet Et
    lammy efendi. haçlı-Siyonist Batılı ikiyüzlü şeytanların, en başta da iniliz şeytanları söz konusu müslümanlar, olunca insan hakları, demokrasi vs vs buharlaşıyor. sen de şeytan ingilterenin piyonusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR