İngiltere'nin Bağdat Büyükelçisi'nden Hollanda'ya: İntikam vakti geldi

İngiltere'nin Bağdat Büyükelçisi Stephen Charles Hitchen, Bağdat'ta oturduğu bir kahvehaneden Hollanda'ya yönelik "intikam vakti geldi" açıklaması yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2024 09:16 GÜNCELLEME 12.07.2024 09:17 DÜNYA
İngiltere'nin Bağdat Büyükelçisi'nden Hollanda'ya: İntikam vakti geldi
İngiltere'nin Bağdat Büyükelçisi'nden Hollanda'ya: İntikam vakti geldi

Hitchen, sosyal medya X hesabı üzerinden, Bağdat'ta bir kahvehanede oturup nargile içerken, Hollanda'ya yönelik "intikam vakti geldi" başlıklı görüntü paylaştı.

"Hollanda dost canlısı bir ülke ve Hollanda halkı kültürel ve dini açıdan bize yakın, ancak bir tarihçi olarak göz ardı edemeyeceğim bazı şeyler var" diyen Hitchen, sözlerine şöyle devam etti:

"1667 yılında Hollanda Deniz Kuvvetlerinin İngiliz sularına girmesi ve İngiliz filosunu yakması tarihimize kara bir gün yaşattı. Bu konuyu düşünmek için 4 asır bekledik ve bugün Hollanda'ya ve Hollanda büyükelçisine mesajım; 'intikam vakti geldi'."

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 99 TÜMÜ
  • Ferdi 1 ay önce Şikayet Et
    Birbirine düşsünler.
    Cevapla
  • Malik Atalay 1 ay önce Şikayet Et
    Siz sanırsınız ki kafirler birlik ve beraberlik içinde onlar sadece çıkarları için vardır. Çıkarlarını bittiği yerde babasını bile satarlar. O günler yakın onların bitişi ve çöküşü yakın
    Cevapla
  • Muhammet Zeyd Işık 1 ay önce Şikayet Et
    Çıkar konusunda hiçbir ülke bı Amerika ya da İngiltere olamaz, Hollanda yine iyidir
    Cevapla
  • Turk 1 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah
    Cevapla
  • Volkan 1 ay önce Şikayet Et
    Sanki müslüman ülkeler birbirleriyle çok iyi Filistin'deki müslüman kardeşlerimiz katledilirken diğer müslüman ülkeler sadecee izledi
    Cevapla
  • Faşo 1 ay önce Şikayet Et
    Avrupalı kardeşlerim lütfen birbirinizi yemeyin. Birlik olup müslümanları Avrupa'dan şutlama planlarınıza odaklanın. Güzel Avrupa, güzel Avrupalıların olsun
    Cevapla
  • Mahir 1 ay önce Şikayet Et
    Tamam hemen
    Cevapla
  • Sadettin 1 ay önce Şikayet Et
    Hepsi aynı kelp.
    Cevapla
  • Tarihçi 1 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah inşaallah inşaallah ya Rabbi tez zamanda bunu gerçeğe çevir ne olur sana yalvariyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR