İsrail'in ateşkes görüşmelerinde el yükseltme taktiği: Daha fazla ölüm!

Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Gözlem Merkezi (Euro-Med), siyonist rejimin Gazze Şeridi'ndeki yerinden edilmiş sivil Filistinlileri öldürme, aç bırakma ve hedef alma yoluyla siyasi baskı ve şantaj aracı olarak kullandığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2024 11:55 GÜNCELLEME 12.07.2024 14:32 DÜNYA
İsrail'in ateşkes görüşmelerinde el yükseltme taktiği: Daha fazla ölüm!
İsrail'in ateşkes görüşmelerinde el yükseltme taktiği: Daha fazla ölüm!

Terör devleti İsrail’in bütün savaş suçlarını işlediği Gazze savaşında ateşkes görüşmelerinde de insanlık dışı uygulamalar gerçekleştiriliyor.

Hamas'la yürütülen ateşkes görüşmeleri sürecinde İsrail'in sivil katliamlarını kasıtlı olarak artırdığı belirtiliyor.

Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Gözlem Merkezi (Euro-Med), bu baskının, 7 Ekim'den bu yana devam eden siyonistlerin saldırısının sona erdirilmesi için müzakere sürecinin yeniden başladığı dönemde daha fazla öne çıktığını kaydetti.

MASUMLARIN CANIYLA ATEŞKES DAYATMASI

Açıklamada, işgal ordusunun göç merkezlerini ve çevresini hedef alarak yerinden edilmiş kişiler ve sivillere yönelik toplu katliamlar gerçekleştirdiğini, aynı zamanda yerinden edilmiş kişilerin geri dönüşünü zorla engellediğini, onları aç ve susuz bırakarak hayatta kalmak için temel ihtiyaçlardan mahrum ettiğini ve insani yardımların girişini engellediğini belirtti.

Bu durumun, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere karşı her türlü yolla soykırım suçu işleme kararlılığı olduğu belirtildi.

Euro-Med, işgal uçaklarının, zorla yerinden edilmeleri ve sürekli yer değiştirmeleriyle tam bir bitkinlik yaşayan bir grup sivil ve yerinden edilmiş insanın ikamet ettiği, Gazze Şeridi'nin güney kesiminde yer alan Han Yunus şehrinin doğusundaki Büyük Abasan'da bulunan "El-Avde" okulunun girişine birkaç füze fırlattığını bildirdi.

Saldırı sonucu, aralarında çok sayıda çocuk ve kadının da bulunduğu yaklaşık 32 Filistinli şehit oldu, 50'den fazla kişi yaralandı.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Allah yok etsin bu zalim siyonistleri ve onlara destek verenleri..
    Cevapla
  • Kahtalı 2 ay önce Şikayet Et
    Allah bu zalimlerin belasını versin inşaallah
    Cevapla
  • osman 2 ay önce Şikayet Et
    3.cu duny a savası cıksada sunları yok etsek dunyadan
    Cevapla
  • Leşyoner 2 ay önce Şikayet Et
    Ne diyor israil: "yaşamı ve ölümü vermek benim elimde" Açık ve aleni bir şekilde ATEŞKESİ red ve soykırıma tam gaz devam ederek ŞİRK içinde ALLAH a asi geliyorlar. Siz kendi kitabınıza iyi bakın; neye girdiğinizin farkında deilsiniz. Tüm yahudi soyu böyle ise, Umarım Yahudi soyu ....
    Cevapla
  • Hamdolsun 2 ay önce Şikayet Et
    Valla insanlığı boş verde,,,eğer müslümanlar bosna hersek katliamında uyanmış birleşmiş olsalardı bugün bunlar tekrar tekerrür etmezdi, ama gazze katliamıylada uyanacaklarını sanmıyorum islam aleminin,ölü toprağı var üzerlerinde,bir sonraki katliama kadar devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR