Kassam Tugayları duyurdu: Kılık değiştiren İsrail askerleri fena avlandı! Tamamı öldürüldü

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir yardım tırına gizlenen İsrail askerleri ile sıfır mesafeden çatışmaya girildiğini ve askerlerin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2024 17:54 GÜNCELLEME 14.07.2024 19:36 DÜNYA
Kassam Tugayları duyurdu: Kılık değiştiren İsrail askerleri fena avlandı! Tamamı öldürüldü
Kassam Tugayları duyurdu: Kılık değiştiren İsrail askerleri fena avlandı! Tamamı öldürüldü

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada "Savaşçılarımız özel bir Siyonist (İsrail) kuvvetinin kılık değiştirerek bir yardım tırının içine sızdığını tespit etti." ifadeleri kullanıldı.

SIFIR MESAFEDEN TÜM ASKERLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamada, yardım tırına gizlenen İsrail özel kuvvetinin, Refah kentinin doğusunda bir yol ayrımına ulaştığı sırada Kassam savaşçılarının baskınına uğradığı, sıfır mesafeden girilen çatışmada gruptaki tüm askerlerin ölü veya yaralı olarak etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

İsrail özel kuvvetlerinin, haziran ayında Gazze Şeridi'ndeki 4 İsrailli esiri kurtarmak için Nusayrat Mülteci Kampı'na insani yardım kamyonu ve sivil araçla sızdığı belirtilmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 113 TÜMÜ
  • Mmdoff 2 ay önce Şikayet Et
    Israillilerin gözümde sivrisinekten bile değersiz oldugunu soyleyebilirim.O nedenle oldurulmelerinde bir sakinca yok.Hatta becerebilsem Netenyahu nun kafasina ben sıkmak isterim.
    Cevapla
  • Abdd 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyada tek bir siyonist kalmayana kadar savaşa devam
    Cevapla
  • Serdar Almanya 2 ay önce Şikayet Et
    Ehamdülilah, Allah razı olsun kardeşim. GEBERTIN ,PARDON GEBERSIN SU YAHUDILER. KASSAM TUGAYLARINA ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
    Cevapla
  • ŞİMŞEK 2 ay önce Şikayet Et
    şartlar eşit olsada bir görsek savaş nasıl yapılır
    Cevapla
  • vatan sevdası 2 ay önce Şikayet Et
    ALLAH yardımcınız olsun elleriniz dert görmesin maşallah kassam tugayına gönülden testek veren filistin mücahitlerine arablar otursun alem yapsın kılı bile kıbırmasın siyonist yahudileri dize ketirmezsen sıra herkese çünkü bu işkalci lanetli peygamberleri öldürmüş seni dinlermi kahhar isminle ALLAH ım kahru perişan etsin israili
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR