Ünlü markadan skandal 'Bella Hadid' özrü! Siyonistler harekete geçmişti...

Filistin'deki katliama karşı, hiçbir zaman susmayarak siyonistlerin tepkisini çeken dünyaca ünlü model Bella Hadid'in reklam yüzü olduğu Adidas'tan skandal bir hamle geldi...

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2024 10:30 GÜNCELLEME 19.07.2024 10:30 DÜNYA
Ünlü markadan skandal 'Bella Hadid' özrü! Siyonistler harekete geçmişti...
Ünlü markadan skandal 'Bella Hadid' özrü! Siyonistler harekete geçmişti...
 

Filistin'de, özellikle Gazze'de soykırım saldırılarını sürdüren işgalci İsrail katliamlarını sürdürmeye devam ediyor. Siyonistlerin bu saldırılarına dünyanın dört bir yanından peş peşe tepkiler geliyor.

Birçok ünlü ve sanatçının da tepki gösterdiği işgalcilere dünyaca ünlü model Bella Hadid'de tepki göstermişti.

Filistin destekçisi Hadid, 7 Ekim'den bu yana işgalcilerin Gazze'deki saldırılarına durmadan tepki gösterdi ve siyonistler tarafından sık sık hedef gösterildi. Bu kez Hadid'in reklam yüzü olduğu dünyaca ünlü marka Adidas siyonistler tarafından hedef gösterildi.

ÜNLÜ MARKAYA RESMEN HESAP SORDULAR

İşgalci İsrail Devleti'nin resmi X hesabından "Adidas yakın zamanda ayakkabıları için 1972 Münih Olimpiyatlarını öne çıkaran yeni bir kampanya başlattı. Münih Olimpiyatları sırasında 11 İsrailli Filistinli teröristler tarafından öldürüldü. Bilin bakalım kampanyalarının yüzü kim? Antisemitizmi yayma ve İsraillilere ve Yahudilere karşı şiddet çağrısında bulunma geçmişine sahip, yarı Filistinli bir model olan Bella Hadid. O ve babası sık sık Yahudilere karşı kan iftiralarını ve Yahudi karşıtı komploları teşvik ediyor. @Adidas,yorumunuz var mı?" denildi.

ADİDAS BOYUN EĞDİ: ÖZÜR DİLEDİLER

Adidas, işgal devletinin tepkisi sonrası özür açıklaması yapıldı. Adidas sözcüsü Stefan Pursche, işgalcilerin tepkilerinin hemen ardından söz konusu reklama ilişkin "Reklamların neden olduğu herhangi bir üzüntü veya sıkıntı için özür dileriz" açıklamasını yaptı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • Hakan TAŞÇI 1 ay önce Şikayet Et
    Bella hadid'ten dolayı İsrail'den özür dileyen Adidas firmasını boykot edelim ve tüm İsrail'e destek veren tüm firmalara ömür boyu boykot edelim korkak firmalar insanlar cezalarını çeksin fFlistin 100 yıldır işgal edilip insanlar katledilirken tarafsız duruş sergilemeyen tarafsız olmayan firmalara boykot uygulayalım ... Taraf olan firmalara karşı bizde tarafımızı belli edelim
    Cevapla
  • Görünen o. 1 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlar hem haklı hem suçlanılıyor, Medya en kuvvetli güç onların elinde, bir Siyasetçiye İftira atıyorlar Kariyeri bitiyor, Bankalar, piyasalar onların elinde, Müslüman Devletlerin çoğunda Kralları bunlar tayin ediyor, Müslümanlar ne yapıyor.? İki Müslüman bir birini kandırma peşindeler. Müslümanlar uyanmadıkça bu iş böyle gider.
    Cevapla
  • Erdem 2 ay önce Şikayet Et
    Biz de adidas almayiz. Yahudi mi çok ayakkabi alacak biz mi?
    Cevapla
  • Burak 2 ay önce Şikayet Et
    Adidasi hep boykot etmisimdir!!!
    Cevapla
  • Ahmed 2 ay önce Şikayet Et
    adidas ın fabrikası granada textile tel aviv de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR