İntihardan son anda vazgeçti, 8 kişi canından oluyordu

Japonya'da meydana gelen olayda, bir kişi intihar etmek için evindeki gazı açtı. İntihardan vazgeçen şahıs, sigara yakınca daire havaya uçtu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2024 17:01 GÜNCELLEME 19.07.2024 17:01 DÜNYA
İntihardan son anda vazgeçti, 8 kişi canından oluyordu
İntihardan son anda vazgeçti, 8 kişi canından oluyordu

Japonya'nın Saitama eyaletinde dün gece meydana gelen patlamanın ardından emniyet güçleri olayla ilgili inceleme başlattı. Emniyet güçleri ve görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, yerel saatle 20.30'da meydana şiddetli bir patlama oldu. Patlamanın Kawaguchi kentindeki 15 katlı apartmanın 3’üncü katında gerçekleştiği tespit edildi.

İNTİHARDAN VAZGEÇTİ, SİGARA YAKTI

Çevredeki yapılarda da hasar oluşturan patlama sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamanın gerçekleştiği dairenin sahibi dahil sekiz kişinin yaralandığı tespit edildi. Bölgedeki hastanelere sevk edilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Patlamanın meydana geldiği dairede yaşayan 40’lı yaşlardaki erkeğin polisteki ifadesi ise kan dondurdu. Şahsın, “Gazı açarak intihar etmeye çalıştım ama daha sonra vazgeçtim. Odayı biraz havalandırdıktan sonra sigara yakınca patlama meydana geldi” dediği belirtildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : Milliyet
Elif Sena Demiroğlu Haber7.com - Asistan Editör
Haber 7 - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Haber 7’de “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Rofar 1 ay önce Şikayet Et
    Japonlarda kafayı yiyormuş :)
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Trabzonda olsa ole bole dersiniz.
    Cevapla
  • Şems 1 ay önce Şikayet Et
    Çin MALI Japon :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR