Dubai Prensesi eşini Instagram'dan boşadı

Dubai Emiri Muhammed bin Raşid'in henüz iki ay önce doğum yapan kızı Prenses Şeyha Mahra, bir yıllık evliliğini Instagram açıklamasıyla bitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2024 10:09 GÜNCELLEME 20.07.2024 10:29 DÜNYA
Dubai Prensesi eşini Instagram'dan boşadı
Dubai Prensesi eşini Instagram'dan boşadı

Dubai Emiri Muhammed bin Raşid El Maktum'un kızı, sert bir sosyal medya paylaşımı yaparak boşandığını duyurdu.

Şeyha Mahra bin Muhammed bin Rashid El Mektum, Instagram sayfasında "Boşandığımızı ilan ediyorum" yazan bir duyuru yayınlayarak takipçilerini şaşırttı.



30 yaşındaki Prenses Şeyha, sosyal medya paylaşımında şunları yazdı: Sevgili kocacığım, diğer arkadaşlarla meşgul olduğun için, boşandığımı ilan ediyorum. Boş ol, boş ol, boş ol. Kendine iyi bak. Eski eşin.

Şeyha Mahra'nın eşi ve babası konu hakkında yorum yapmadı.

Çiftin tüm fotoğrafları hem Şeyha Mahra'nın hem de eşinin hesabından silindi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Davut 1 ay önce Şikayet Et
    Dubai ingilterenin yasalarini uyguluyor pratikte ingiliz ulkesi yani islam yasalariyla hic alakasi yok hersey ingilizlerin elinde orda
    Cevapla
  • Murad 1 ay önce Şikayet Et
    Erkek kadını kendi isteği ile kendisi boşayabilir, fakat kadının boşanması erkek gibi değildir, kadın gerekçe göstererek ilgili mercilerden boşanmayı talep eder.(Aziz Mahmud Hüdai hazretleri ,Bursa kadısı iken kendisine boşanma talebi için gelen kadının durumunu okuyabilirsiniz.)
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 ay önce Şikayet Et
    adam kadından daha tesetürlü .
    Cevapla
  • Musab 1 ay önce Şikayet Et
    Zaten islamla ilgileri olsaydı kadının boşama yetkisin olmadığını bilirlerdir bu münafıklar öldüğünde anyayaı kontayı anlayacaklar
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 2 ay önce Şikayet Et
    Saygı sevgi Mahremiyetde kalktı.Bunlar topluma gelenek görenekleri çerçevesinde örnek kişiler.Rezalet Müslümanım diyen veya Müslüman diye bildiğimiz.Bu ve bunun gibilerin. MÜSLÜMANLIK VE İSLAMİYET İLE HİÇ BİR ALAKALARI KALMAMIŞ.İslamiyet İslam ülkelerinden gitmiş...Hristiyan ve Yahudiler savaşmadan fetih etmişler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR