İsrail'in alçak paylaşımına Türkiye'den tokat gibi cevap: Hesabını verecekler!

Dışişleri Bakanlığı, İsrailli Bakanın sosyal medya hesabından yaptığı alçak paylaşıma tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "40 bine yakın Filistinliyi öldüren netanyahu hükümeti suçlarının hesabını verecekler" denildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2024 19:01 GÜNCELLEME 21.07.2024 19:46 DÜNYA
İsrail'in alçak paylaşımına Türkiye'den tokat gibi cevap: Hesabını verecekler!
İsrail'in alçak paylaşımına Türkiye'den tokat gibi cevap: Hesabını verecekler!

Son dakika Dışişleri Bakanlığı haberleri: Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alan alçak paylaşıma çok sert tepki gösterdi.

İsrail'in alçak paylaşımına Türkiye'den tokat gibi cevap: Hesabını verecekler!

'HESABINI VERECEKLER!'

İsrail'in suçlarını yalan ve iftira ile gizlemeye çalıştığının vurgulandığı açıklamada, "İktidarda kalmak amacıyla Gazze’de 40 bine yakın Filistinliyi öldüren ve bölgesel bir savaş başlatmak isteyen Netanyahu hükümetinin üyeleri, uluslararası mahkemelerde yargılanacak ve işledikleri suçların hesabını vereceklerdir" ifadeleri kullanıldı.

İsrail'in alçak paylaşımına Türkiye'den tokat gibi cevap: Hesabını verecekler!

'İSRAİL'İN ÜLKEMİZİ VE CUMHURBAŞKNIMIZI HEDEF ALAN KİRLİ PROPAGANDA FAALİYETLERİ SONUÇSUZ KALACAKTIR'

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İsrail Dışişleri Bakanı, İsrail tarafından Filistinlilere karşı işlenmekte olan suçları bir dizi yalan, iftira ve saygısızlığın arkasına gizlemeye çalışmaktadır.

Ancak, İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekât girişimleri sonuçsuz kalacaktır.

Türkiye, Filistin halkının adalet ve barış içinde yaşama hakkını savunmaya ve gerçekleri söylemeye devam edecektir." 

İsrail'in alçak paylaşımına Türkiye'den tokat gibi cevap: Hesabını verecekler!

AK PARTİ'DEN DE SERT TEPKİ GELDİ: ER YA DA GEÇ YARGILANACAKLAR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de resmi X hesabından yaptığı paylaşımla, Türkiye'yi hedef alan İsrailli bakana tepki gösterdi.

Çelik, "İsrail’de Netanyahu’nun kabinesi, 21. yüzyılın soykırımcı katliam şebekesidir. Bu şebeke de aynı tüm soykırım suçluları gibi katliamlarını sürdürebilmek için bir yalan makinası gibi hareket ediyor.

İsrail Dışişleri Bakanı’nın Cumhurbaşkanımızı hedef alan yalanları da tarih boyunca görülen soykırımcı faşistlerin yöntemleriyle aynı.

Ortadoğu ve dünya barışı için bir tehdit olan bu katliam şebekesi, er ya da geç yargılanacaktır.
Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği hakikatler, insanlık için değer olmaya devam edecektir.  İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanımız hakkındaki yalanları, bir faşistin hakikate saldırısından ibarettir."
dedi.

İSRAİLLİ BAKANDAN ALÇAK PAYLAŞIM

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Türkiye ile ilgili skandal paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Katz, "İsraillilerin öldürülmesi için, Hamas'ın terör hücrelerine silah ve para yardımında bulunuyor. İsrail İç Güvenlik Servisi Shin Bet, Zeit Üniversitesi öğrencisi olan Hamas terör hücresi elemanlarını ele geçirdi. Söz konusu hücre Hamas'ın Türkiye'deki karargahı tarafından komuta ediliyordu. Yakalanan teröristler edindikleri askeri eğitim, silah ve binlerce dolarla İsrail'de terör saldırısı yapmayı tasarlıyorlardı. 

Erdoğan, radikal ve antisemit bir ideoloji uğruna Türkiye'yi terörü destekleyen bir ülke haline getirip İran'ın başını çektiği şer eksenine yaklaştırıyor." dedi.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 159 TÜMÜ
  • Aziz 1 ay önce Şikayet Et
    Kendileri teröristlere silah verirken, pkk,pyd,deas ve daha niceleri. Biz bir hamas'a yardım yapsak çok mu , Türkiye yardım yapsa İsrail o bölgede barınamaz. İsrail'in sonu demektir.
    Cevapla
  • Akif 1 ay önce Şikayet Et
    Vallaha sevindim la eğer Hamas’a silah veriyorsak bu günün en güzel haberi bu! Helal olsun erdoğana o zaman.
    Cevapla
  • cahit 1 ay önce Şikayet Et
    Netan Yahu hesap vereceğinden korksaydı zaten bu alçakça saldırıları yapmazdı İslam dünyası korkakça davrandığı müddetçe Netan Yahu katliama işgale devam edecektir iki deli pilot çıkıp kendini feda etse İsrail diye bir yer kalmaz
    Cevapla
  • Serkan 1 ay önce Şikayet Et
    İtoğlu itler ..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah yardım etmişti de geberirsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR