Wilders'ten Erdoğan'a ağır hakaret

Hollandalı aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders, X hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "delirmiş" olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin NATO'dan atılmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2024 06:25 GÜNCELLEME 30.07.2024 09:40 DÜNYA
Wilders'ten Erdoğan'a ağır hakaret
Wilders'ten Erdoğan'a ağır hakaret

İsrail, Gazze'de insanlık dışı katliamlarına devam ederken, Türkiye akan mazlum kanını durdurmak için en çok çaba harcayan ülke olarak dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da her fırsatta yaşanan soykırımı sert ifadelerle eleştiriyor. Bu kapsamda Erdoğan'ın Rize'de yaptığı, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." açıklamasının uluslararası kamuoyundaki yankıları sürüyor.

İsrailli yöneticiler ve Avrupa'daki Siyonist lobinin etkisi altındaki siyasi figürler, bu açıklamanın ardından Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalar yapmaya başladı.

Onlardan biri de Hollandalı aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders oldu. Wilders, X hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ın "delirmiş" olduğunu ifade ederek,  Türkiye'nin NATO'dan atılmasını istedi.

Wilders, "İslamofaşist Erdoğan, İsrail'i işgal etme tehdidinde bulunuyor. Bu adam tam anlamıyla deli. Türkiye NATO'dan atılmalıdır." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 200 TÜMÜ
  • Toran 1 ay önce Şikayet Et
    Kafir ve münafık Kendini böyle gösterir Azze ve Celle İyi ki cehennemi yarattı Hepsi çıkmamak kaydıyla oraya Netanyahu köpeği En başta
    Cevapla
  • Fasulye 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan ALLAH sana öyle bir son nasip etsinki tüm dünya bunu hic unutmasin hep lanetlere layik olsanin yahudi iti.Türkiyenin natoya degil natonun Türkiyeye ihtiyaci var fa$it it.
    Cevapla
  • Afras 1 ay önce Şikayet Et
    Nato firavun....Türkiye ise Musadır... Içinde olmamız hikmet mukabilindendir. Vakit saat gelecek, Biz terkedecegiz sancaklar acacağız...Bunun gibi belhum Adall'lar başta sisteminden devletine hepsinin icinden geçeceğiz...
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 1 ay önce Şikayet Et
    Filistinler 100 YILDIR işgal altındaki memleketlerini savunuyorlar.Siyonist Israil Abd ve Ab nin desteklediği En son teknoloji ile donatılmış Ordusu ve üstün Teknılojik silahlara karşı topsuz tüfeksiz canlarını vatanlarına siper ediyorlar .Vatansız kalmaktansa ölmeyi tecih ediyorlar.İNSANLIK BU ZULÜM LERİN TECAVÜZLERİN SOYKIRIMIN HESABINI VEREBİLECEK Mİ ????
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye hariç nato Yahudi silah tüccarları katiller şgalciler topluluğuTürkiye Barış egemenlik hakkı savunanm ülke.Nato düzelmeli.Yahudi katil işgalci soykırımcı İsrail.. Cumhurbaşkanımız RecepTayyip ERDOĞAN Mazlumların sesi.Barışın simgesidir.Cumhurbaşkanımıza ,ülkemize dokunamayacaksınız.Allah esirgesin sağlıklı uzun ömürler versin.Müminler yükseliyor.Şeyranın çocuklarının sonu geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR