İsrail ordusu Gazze'de okul vurdu: En az 100 Filistinli şehit oldu

İsrail ordusunun, Gazze kentinde yerinden edilenlerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda en az 100 Filistinli hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2024 06:41 GÜNCELLEME 10.08.2024 10:49 DÜNYA
İsrail ordusu Gazze'de okul vurdu: En az 100 Filistinli şehit oldu
İsrail ordusu Gazze'de okul vurdu: En az 100 Filistinli şehit oldu

İsrail ordusu, Gazze'nin doğusundaki Ed-Derac Mahallesi'nde yerinden edilenlerin sığındığı Et-Tabiin Okuluna saldırı düzenledi.

Binlerce kişinin sığındığı okulda yerinden edilenlerin sabah namazını kıldığı sırada gerçekleşen saldırıda en az 100 kişi vefat etti, onlarca kişi ise yaralandı.

Cesetlerin saldırı nedeniyle parçalandığı ve çıkan yangın nedeniyle yandığı kaydedilirken, sivil savunma ekiplerinin etrafa dağılan ceset parçalarını toplamakta güçlük çektiği belirtildi.

İsrail ordusu ise; Hava Kuvvetlerinin, Hamas'ın karargah olarak kullandığı Tabiin Okulunu bombaladığını duyurdu.

KAYNAK : AA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 127 TÜMÜ
  • Cskn 1 ay önce Şikayet Et
    Bu füze Müslüman ülkeler tarafından havada imha edilmeliydi. Böylece kimsede İsrail'e saldırdım diyemez. Savunmaya geçilmeli. Gazze'ye gök kubbe kurulmalu
    Cevapla
  • Svs58 1 ay önce Şikayet Et
    Bu soysuz, vicdansız dinsiz, imansız ırkı yeryüzünden dilemedikçe, tüm anlaşmalar, sözleşmeler iyi niyetler havada kalacak.. Dünyanın göbeğinde orantısız savaş ile,bir millet,hemde ne şanlı birmillet katlediliyor..Bizler ise o katılın bir ürününü alıp almamakta tereddüt yaşıyoruz..Net duruş sergileyemiyoruz.
    Cevapla
  • MASK 1 ay önce Şikayet Et
    ABD Türkiye Mısır ve Katar a barış safsatasından dolayı teşekkür etmiş bunlar da müteşekkür kalmış sonuç yüz şehit bunun neresi barış
    Cevapla
  • özaslan 1 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Ne güzel anlattın Bunlar Barış'tan Barış'tan anladığı bir şey yok Bunları anladığı tek şey dişe diş Kana Kan
    Cevapla
  • Asım’ın Nesli 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim sen yardım et
    Cevapla
  • Ömer 1 ay önce Şikayet Et
    Yahudi ne kadar bomba atıp müslüman şehit ediyorsa aynı suça sözde İslam devletleride katliama ortaktır.
    Cevapla
  • özaslan 1 ay önce Şikayet Et
    Müslüman ülkelerde Müslüman mı kalmış hepsi ateist olmuş. Allah hidayet erdirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR