ABD'den son dakika Gazze hamlesi

ABD Dışişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın, Gazze'de ateşkes ile esir ve tutukluların serbest bırakılmasına yönelik anlaşmanın sonuçlandırılması için İsrail'e gideceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2024 11:04 GÜNCELLEME 17.08.2024 11:04 DÜNYA
ABD'den son dakika Gazze hamlesi
ABD'den son dakika Gazze hamlesi

Ayrıntılar geliyor

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Erdogan 1 ay önce Şikayet Et
    Cephaneleri boşaldı, zaman kazanma peşinde alçaklar. 40-50 bin sivilin ölümünden ABD, israil kadar sorumludur. Bozguncular Barış istemezler, savaşla, kanla besleniyorlar. Silah, cephane üretim merkezi olmuş ABD. Siz sadece kendinizi kandırırsınız. Kör değiliz, sağır değiliz, dilsiz hiç değiliz. Nereye kadar gideceksiniz?. Ölüm satıcıları. Barış aramak size ait olamaz.
    Cevapla
  • T akbulut 1 ay önce Şikayet Et
    Turkiye hazırlığını yaptı bu abilerin tek derdi bölgesel savaş ve sonrası tim borçlarını savaş bahane edip sıfırlamak unuttukları birsey var savaş uok olmak denek denekki yok olmak istiyorlar zalimler bj dünyayı cehenneme çevirecek vatanlarını ozlrmusler
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Tarihte bu kadar dönek bir ülke bulamassınız sizlerin nasıl kaypak nasıl yalancı olduğunu bütün dünya biliyor. Yılanın başı sensin amerika..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    büyük şeytan ABD
    Cevapla
  • KahrolSiyon 1 ay önce Şikayet Et
    Yalan dolan işler. Dünyayı oyalıyorlar gazzede katliama devam ediyorlar 20 milyar dolarlık silah mühimmat depolanmak için gönderilmiyor. Anlık kullanım için gönderiliyor. Ateş kes asla olmayacak. Olsana gazze nin Filistinlilerin lehine bir durum olmayacak. Gazze 1 esire 10 eşi geri alıyor. Sonrasında İsrail 50 Filistinliyi esir alıyor. Filistinli için dram dahada kötüleşiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR