Putin Azerbaycan'da! İki ülke arasında yeni gelişme

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a geldi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Vladimir Putin'i evinde ağırladı. İki ülke arasında bir dizi anlaşmalara imza atılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2024 20:59 GÜNCELLEME 18.08.2024 21:16 DÜNYA
Putin Azerbaycan'da! İki ülke arasında yeni gelişme
Putin Azerbaycan'da! İki ülke arasında yeni gelişme

Putin'i, başkent Bakü'deki Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı'nda Azerbaycan Başbakan Birinci Yardımcısı Yakup Eyyubov ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Samir Şerifov karşıladı.

Karşılamanın ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev eşi Mihriban Aliyeva ile birlikte Putin'i evlerinde ağırladı. Putin, İlham Aliyev ve Mihriban Aliyeva birlikte yemek yedi.

Putin, yarın da Aliyev'le bir araya gelecek. Liderler, Rusya-Azerbaycan ilişkilerini, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış sürecini, güncel uluslararası ve bölgesel konuları da müzakere edecek.

Ziyaret kapsamında Putin ve Aliyev ortak bildiri imzalayacak, ayrıca iki ülke arasında bir dizi anlaşmalara imza atılacak.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Kürşat 1 ay önce Şikayet Et
    İşte bu....her ne kadar bizim bizden başka güvenecek dostumuz yoksada dünya liderinin Aliyevin ayağına kadar gelmesi büyük gücün neticesidir, inşallah Türk devletleri birleitikce dahada güçlü olacağız Allahın izni ike....
    Cevapla
  • Tespit 1 ay önce Şikayet Et
    Rusya İHA siha teknolojisini geliştirseydi bütün dünya diz çökerdi.Türkiye Siha ve ihalarına nükleer başlık için Rusya ile anlaşırsa gelecekte olacak bütün savaşların mutlak galibi olur.
    Cevapla
  • Başkan 1 ay önce Şikayet Et
    Reisss arayı buldu yine.Ermenistan çatlayacak bu duruma.
    Cevapla
  • ONUR 1 ay önce Şikayet Et
    Putin çizilmeye başlayan karizmasını düzeltmek adına birşeyler yapma derdinde. Diyor ki ben hala buraların ağasıyam paşasıyam......
    Cevapla
  • urfalı mehmet ant. 1 ay önce Şikayet Et
    tşk delikanlı güzel insanlar
    Cevapla
  • Serdar 72 1 ay önce Şikayet Et
    Güzelmi ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR