Joe Biden ağladı! Bir devrin sonu

Biden döneminin sona erdiğini ve Harris döneminin başlayacağının ilanı olarak bugün gerçekleştirilen Demokrat Parti Kongresi'nde salona adım atar atmaz ABD Başkanı Biden’ın gözleri doldu ve kızı Ashley Biden’a sarılarak uzun süre ağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2024 08:37 GÜNCELLEME 20.08.2024 08:58 DÜNYA
Joe Biden ağladı! Bir devrin sonu
Joe Biden ağladı! Bir devrin sonu

İki ay önce Demokratların başkan adayı olan Joe Biden, şimdi ise Kamala Harris'in parti içinde 'taç giyme töreniyle' sona erecek kongrenin konuşmacılarından biri.

Hali hazırdaki ABD Başkanı gecenin son konuşmasını yapmadan önce sahneye çıkarken göz yaşlarını tutamayarak kızı Ashley Biden'a uzun uzun sarıldı.

Salondaki partililer "Teşekkürler Joe" sloganları atarken, Biden ise buna "Amerika seni seviyorum" şeklinde karşılık verdi.

Demokratların ABD Başkan adayı Kamala Harris ve Başkan Yardımcısı adayı Tim Walz da ayağa kalkarak kalabalıkla birlikte Biden'a 'son görevlerini' yerine getirerek ayakta alkışladı. Biden'ın yardımcıları bu konuşmayı bir veda olarak nitelendirmese de, birçok kişi bu anın Biden’ın 50 yıllık siyasi kariyerindeki son büyük sahne alışlarından biri olduğunu düşünüyor.

Bu kongre, Demokrat Parti içinde bir dönemin sona erdiğinin ve yeni bir liderliğin başladığının işareti olarak tarihe geçecek.

KAYNAK : Sputnik
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 195 TÜMÜ
  • ¥^£M@z 4 hafta önce Şikayet Et
    Şunu zamanında başkaları içinde aglasaydiniz, dunya bu hale gelmeyecekti,daha bu başlangıç korkarım mahvolacagiz dünyaca hepimiz,kimse kendini titanikte kurtulacak tek ülke sanmasın, benim bile ta buradan kanım donuyor uykularım kaçıyor.
    Cevapla
  • Fani 4 hafta önce Şikayet Et
    Sevgi pıtırcıkları. Zalim oğlu zalimler.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Asıl cehennemde ağlayacaksın
    Cevapla
  • Sians 4 hafta önce Şikayet Et
    Umarım bu gözyaşın hiç dinmez ve uzun acılı bir ömrün olur. Ölümü istersin de eline geçmez. Filistin'in ve dünyadaki tüm zulumlerinin ahı çıkmadan son nefesini vermezsin.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    yaşamında son bulacak hesap vereceksin unutma şeytan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR