Pakistan’da polise roketli saldırı: 12 ölü, 7 yaralı

Pakistan’ın Pencap eyaletinde polis araçlarına düzenlenen roketli saldırıda 12 polis hayatını kaybetti, 7 polis yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2024 01:09 GÜNCELLEME 23.08.2024 02:10 DÜNYA
Pakistan’da polise roketli saldırı: 12 ölü, 7 yaralı
Pakistan’da polise roketli saldırı: 12 ölü, 7 yaralı

Pakistan’ın Pencap eyaletinde yer alan Rahim Yar Khan'da polis araçlarına roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda 12 polis hayatını kaybetti, 7 polis yaralandı.

20'DEN FAZLA POLİSİN BULUNDUĞU İKİ MİNİBÜSE SALDIRI

Polis tarafından yapılan açıklamada, saldırganların, içerisinde 20’den fazla polisin bulunduğu iki minibüse saldırı düzenlediği, 5 polisin saldırıdan sağ kurtulduğu ifade edildi.

Pakistan İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi, saldırıyı kınayarak hayatını kaybeden polisler için baş sağlığı diledi. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    YAHUDİ nin oyunu işi
    Cevapla
  • Can c 1 ay önce Şikayet Et
    Şeytanlar iş başında hepte müslüman ülkelere saldırılar Rabbim tüm Türk ve İslam aleminin düşmanlarını kahru perişan etsin inşallah
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Kınamaktan daha ötesini yapın artık.. Ne bekliyorsunuz
    Cevapla
  • Sedat Antalya 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç şüphesiz ki, saldırıyı yaptıran ABD yapanlar ise ABD'nin tasmalı köpekleri pkk gibi, ABD'nin özellikle Müslüm ülkelerde birden fazla tasmalı köpekleri gurupları vardır, duruma göre onları kullanır
    Cevapla
  • Urfalı Nabi 1 ay önce Şikayet Et
    İtrail köpekleri her yerde fitne ve fesatlık peşinde. Her ülkede onlara köpeklik yapacak satılık hainleri bulabiliyorlar. Bizdeki PKK, fetö gibileri mesela
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR