ARTE televizyonundan PKK propagandası

Fransız-Alman televizyonu ARTE'de, terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı belgeselde, PKK elebaşları konuşturularak örgütün Avrupa genelinde nasıl finanse edildiği anlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2024 13:58 GÜNCELLEME 28.08.2024 15:08 DÜNYA
ARTE televizyonundan PKK propagandası
ARTE televizyonundan PKK propagandası

Fransız-Alman televizyon kanalında terör örgütü PKK propagandası yapıldı. Fransız-Alman ortak televizyon kanalı ARTE'de "Avrupa'da PKK: Silahlı mücadele mi, terörizm mi?" başlıklı bir belgesel yayınlandı.

Televizyon kanalının terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı belgeselde, Fransa Komünist Partisi'nden (PCF) eski senatör Laurence Cohen ile yapılan röportaja yer verildi.

Terör örgütünün Avrupa'daki birçok elebaşının konuşturulduğu belgeselde ayrıca Fransa'da PKK/KCK bağlantılı grupların çatı yapılanması olan Kürt Demokratik Konseyi (CDK-F) Eş Başkanı Şahin Polat ve CDK-F sözcüsü Berivan Fırat'ın, örgütün bu bağlantılarını savunduğu röportajlar yer aldı.

PKK/KCK'nın Fransa'da ve Avrupa genelinde nasıl finanse edildiğine değinilen belgeselde, Avrupa genelinden her yıl örgüte yaklaşık 20 milyon euro tutarında para akışı sağlandığı belirtildi.

KAYNAK : AA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Nedim 2 hafta önce Şikayet Et
    Burda Avrupa Türkiye kendi yüzünü gösteriyor her zaman ki gibi.Türkiye brixe girmesi lazım
    Cevapla
  • *ekrem* 2 hafta önce Şikayet Et
    bunlar bize düşman tamamda c h p nin has ortakları onlarda mutlu tuhaf
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunlarmi bize dost hainsin avrupa
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    NATO sanki bir müttefik değilde bir hasm gibi davranıyor
    Cevapla
  • Emekli 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar NATO müttefiklerimiz öyle değilmi? 40 yıldır ekonomik ve askeri olarak destekliyorlar. Gereğini yapmak kime düşer? Ülkemizdeki NATO üslerinden bu ülkenin askerleri çíkarılmalıdır. İzmir komuta merkezi gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR