Suudi Arabistan'dan, Türkiye adımı! Kral Selman'dan, Başkan Erdoğan'a sürpriz telgraf

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telgrafı gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2024 21:30 GÜNCELLEME 31.08.2024 21:30 DÜNYA
Suudi Arabistan'dan, Türkiye adımı! Kral Selman'dan, Başkan Erdoğan'a sürpriz telgraf
Suudi Arabistan'dan, Türkiye adımı! Kral Selman'dan, Başkan Erdoğan'a sürpriz telgraf

Suudi Arabistan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Kral Selman ve veliaht Prens Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yolladığı tebrik telgrafında "Kardeş Türkiye Cumhuriyeti hükümetine ve halkına" sağlık ve mutluluk diledi.

'KARDEŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİNE SAĞLIK VE MUTLULUK DİLERİZ'

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı'nın X platformundaki hesabında konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Kral Selman ve Veliaht Prens Bin Selman, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kardeş Türkiye Cumhuriyeti hükümetine ve halkına sürekli ilerleme ve refah için içten tebriklerini ve sağlık ve mutluluk dileklerini" iletti.

Suudi Arabistan'dan, Türkiye adımı! Kral Selman'dan, Başkan Erdoğan'a sürpriz telgraf

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 82 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’nin Şİİ İran’la bile ASTANA anlaşması yaparken, Emperyalizmin küreye el bastırdığı SUUD’ların ABD mihverinden çıkıp Türkiye’ye yaklaşmasının önlenmesi gerekiyordu. O nedenle Kaşıkçıyı İstanbul’da katledip “TÜRKİYE İLE SUUD REJİMİ ARASI İYİCE AÇILDI” . Üzerine de futbol maçı "yutta sulh cihanda sulh" gerginliği ile perçinlenmeye çalışıldı.
    Cevapla
  • Barış 1 yıl önce Şikayet Et
    Veliahtın kulağını çek!
    Cevapla
  • hak 1 yıl önce Şikayet Et
    bu din hırsızı sülaleninde inşallah sonu gelicek bir gün
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kardeşi çok sinirlendim şu anda
    Cevapla
  • Galler 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakinol şampiyon, sen böyle yaparsan depreme gerek kalmıyacak. Sinirlerine hakim ol.
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kral Selman Bin Abdül Aziz'in ilişkileri dostane kılma çabası , bizim için çok değerlidir . Diyaloğu , Ticari ve İktisadi ilişkileri güçlendirerek sürdürelim .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR