Kassam Tugayları'ndan Netanyahu'ya gözdağı! 'Tabutları döner'

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Gazze Şeridi'ndeki esirleri takas anlaşması yerine askeri baskılarla kurtarma ısrarının esirleri tabutlarla evlerine gönderme anlamına geldiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2024 03:59 GÜNCELLEME 03.09.2024 10:34 DÜNYA
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu'ya gözdağı! 'Tabutları döner'
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu'ya gözdağı! 'Tabutları döner'

Ebu Ubeyde, Telegram'da yayımlanan açıklamasında, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde İsrailli 6 esirin öldürülmesinden Netanyahu ile İsrail ordusunu sorumlu tuttu.

Hamas'tan açıklama: Gazze'deki 6 esir, İsrail bombardımanı sonucu öldüHamas'tan açıklama: Gazze'deki 6 esir, İsrail bombardımanı sonucu öldü

"İSRAİL ORDUSU ESİRLERİNİ KASTEN ÖLDÜRÜYOR"

Netanyahu ile ordusunu, esir takası anlaşmasını kendi çıkarları için engellemekle suçlayan Ebu Ubeyde, İsrail ordusunun hava saldırılarıyla esirlerden onlarcasını kasten öldürdüğünü ifade etti.

NUSAYRAT KATLİAMINDAN SONRA TAKTİK DEĞİŞTİ: TABUTLARDA DÖNECEKLER

Ebu Ubeyde, şunları kaydetti:

"Netanyahu'nun anlaşma yapma yerine askeri baskılarla esirleri kurtarma ısrarı, onların ailelerine tabutlarda döneceği anlamına geliyor. Seçenek ya ölüm ya da canlı olacak. Esirleri korumakla görevli kişilere yeni talimatlar verildi. Bu talimatlar da ordunun kendilerine yaklaşması durumunda ne yapacaklarıyla ilgili. Nusayrat'taki olaydan beri bu böyle."

İsrail ordusu, dün Gazze Şeridi'nin Refah kentinde bir tünelde 6 İsrailli esirin cesedine ulaşıldığını açıklamıştı.

Hamas, 6 İsrailli esirin "Amerikan silahlarıyla Filistin halkını katleden İsrail bombardımanında" öldüğünü belirtmişti.

Biden'dan Netanyahu itirafı geldi: Yeterince çaba göstermiyorBiden'dan Netanyahu itirafı geldi: Yeterince çaba göstermiyor

İşgalci İsrail'de yüz binlerce kişi sokağa indi! Netanyahu'nun sonu... İşgalci İsrail'de yüz binlerce kişi sokağa indi! Netanyahu'nun sonu...

Netanyahu: Ne 42 gün sonra ne de 42 yıl sonra çekileceğizNetanyahu: Ne 42 gün sonra ne de 42 yıl sonra çekileceğiz

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Refah sınır kapısını bari açsalar yardımları Gazzeye yığsak biraz iyi olurdu.
    Cevapla
  • Fikret 2 hafta önce Şikayet Et
    Birisi bu Netanyahu un oğlunu vursun Hadi MİT göster kendini
    Cevapla
  • Ertan 2 hafta önce Şikayet Et
    Yahudilerin hitleri. Ama maçası yemiyor Almanlara saldırmaya. Zaten hitlerde anlaşmalı olarak bunlar İsrail'e gitsin diye Yahudilere baskı eziyet yaptı.
    Cevapla
  • Cano 2 hafta önce Şikayet Et
    Ertan kardeş onlarin Almanlara saldirmalarina gerek yok. Çünkü onlar Alman hükümetini çoktan kontrol ediyorlar. Bunun İngiltere'de Fransa'da ve önemlisi Amerika'da olduğu gibi.
    Cevapla
  • Selim 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah sabırlar yağdırsın. Görülmemiş direnişiniz dünyanın dengesini değiştiriyor. Kafirlerin elini kolunu bağlıyor, maskeler düşüyor, yer yerinden oynuyor. Gazze halkı hereşeye rağmen sabretmeseydi Mısıra sürülecekti ve filistinde filistin davası bitecek, son kalede düşecekti. Allah'ım yardım et, yardımına bizi de vesile eyle. Amin
    Cevapla
  • AbdülhamidhanTorunu 2 hafta önce Şikayet Et
    esirlere acımayın evet yoksa siz öleceksiniz onlar acımaz bombardıman başlayınca kaçın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR