Katil İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı

İsrail savaş uçakları sabah saatlerinde Gazze kentinin kuzey ve orta kesimlerinde çeşitli bölgelere saldırı düzenledi. Saldırılarda biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, en az 10 Filistinli yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2024 07:54 GÜNCELLEME 07.09.2024 07:54 DÜNYA
Katil İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
Katil İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail, Gazze kentinin kuzeyindeki En-Nasr semtinde Avadallah ailesine ait bir apartman dairesini füzelerle hedef aldı.

Saldırıda bir kız çocuğu hayatını kaybederken yaralanan çok sayıda vatandaş, kentteki El Ehli Baptist Hastanesine kaldırıldı.

Filistin Kızılayı da İsrail uçaklarının Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı’na saldırısında 4 kişinin öldüğünü, aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişinin yaralandığını bildirdi.

Yaralılar, Nusayrat Mülteci Kampı’ndaki El Avde Hastanesine kaldırıldı.

KAYNAK : AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ts61 1 hafta önce Şikayet Et
    Madem sırf izliyoruz haber yapmanında bir manası kalmadı nasilsa kabulleniyoruz rezil müslümanlar olarak
    Cevapla
  • Galatasaraylı 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen rezilsen bize ne. Sen aşağılıksan bize ne. Sen münafık ağızlı isen bize ne. Klavye başından İran gibi takiyye yapıyorsan bize ne. ts61 rumuzunu kullanıp fitne fesatlık yapman boş, rumuzuna İran yazarsan daha gerçekçi olur.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR