Batı Şeria-Ürdün sınırında saldırı: 3 İsrailli öldü

İsrailli Savunma Kuvvetleri (IDF), Batı Şeria ile Ürdün sınırında gerçekleştirilen saldırıda 3 İsraillinin öldüğünü duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2024 12:54 GÜNCELLEME 08.09.2024 12:55 DÜNYA
Batı Şeria-Ürdün sınırında saldırı: 3 İsrailli öldü
Batı Şeria-Ürdün sınırında saldırı: 3 İsrailli öldü

IDF, işgal altındaki Batı Şeria ile Ürdün sınırında İsraillilere yönelik saldırı gerçekleştirildiğini açıkladı. Allenby Köprü Geçişi’nde gerçekleştirilen saldırıda 3 İsraillinin öldüğünü duyuran IDF, saldırganın sınıra bir araçla yaklaştığını ve İsrailli güvenlik güçlerine ateş açtığını bildirdi. Saldırıyı gerçekleştiren şahsın İsrailli güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildiği kaydedilirken, ölen İsraillilerin 50’li yaşlarında olduğu aktarıldı.

Ürdün tarafından yapılan açıklamada ise, sınırın Ürdün tarafının kapatıldığı ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Hakan TAŞÇI 1 hafta önce Şikayet Et
    İsrail ile birlik olup filistinlileri ?mi öldüreceksin Tutuklayacakmısın?Ürdün korkak ürdün çekil aradan sınır kapılarını aç filistinliler ülkelerini savunmak için gitsinler bu Savunma mücadele hem ürdünü hem Filistin'i kurtarır Aksi halde ürdünde krallığınızın sonu gelir inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    İnsan öldürmek dinimizce men edilmiş, ancak yahudiler bizde acıma ve merhamet duygusunu yok etiler. Ohhhhhh azda olsa yüreğimize su serpecek haberler alalım.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayıları 100nin olsun inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Allahı ekber
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR