Malum ülkede büyük skandal! PKK konseri verip Türkiye'ye lanet sloganları attılar

Fransa'nın Marsilya kentinde sözde festival düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen teröristleri anarak örgüt propagandası yaptı. Sözde festivalde Türkiye'ye lanet sloganları da atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2024 23:09 GÜNCELLEME 16.09.2024 00:30 DÜNYA
Malum ülkede büyük skandal! PKK konseri verip Türkiye'ye lanet sloganları attılar
Malum ülkede büyük skandal! PKK konseri verip Türkiye'ye lanet sloganları attılar
 
 
 

Terör örgütü PKK'nın en büyük destekçilerinden Fransa'da bir skandala daha imza atıldı.

Marsilya şehrinde "festival" adı altında gerçekleştirilen gösteride PKK yandaşları, terör örgütünün paçavralarını taşıdı ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması yönünde sloganlar attı.

TÜRKİYE'YE LANET SLOGANLARI

Terör örgütü sempatizanları Marsilya'daki sözde festivalde, "Biji Kürdistan" ve "Biji gerilla" sloganları attı.

Marsilya'daki skandal sözde festival bazı kanallardan canlı yayınlanırken, Türkiye'ye lanet sloganları da atıldı.

Fransa Dışişleri Bakanlığı, AA muhabirinin, PKK Avrupa Birliği ve Fransa tarafından terör örgütü olarak tanınırken örgüte ait paçavralarla terör propagandasının yapıldığı bu gösteriye neden izin verildiği sorusunu henüz yanıtlamadı.

Türkiye, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un 2021'de terör örgütü PKK/PYD/YPG güdümündeki sözde "Suriye Demokratik Konseyi" mensupları ile görüşmesini kınamıştı.

FRANSIZ LAFARGE DA YILLARCA PKK'YI DESTEKLEDİ

Fransız çimento şirketi Lafarge, yıllarca terör örgütü PKK'ya destek sağladı.

Fransız çimento devinin, teröre desteği YPG/PKK sınırlı değildi.  Öncesinde bir başka terör örgütü DEAŞ’a rüşvet ödediği de ortaya çıkmıştı. PKK/YPG'ye de koruma parası adı altında her ay 100 bin dolar ödediler.

MİT, LAFARGE TESİSİNİ VURMUŞTU

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin kuzeyinde Halep'in Aynularap ilçesinde, Fransız çimento şirketi Lafarge'a ait tesisin bulunduğu yerleşkenin bir bölümünde yuvalanan PKK/YPG'lilere ait stratejik hedefi vurdu.

KAYNAK : AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 263 TÜMÜ
  • insanlık 2 gün önce Şikayet Et
    Ulan bu avrupa devletlerinin göçmenler gelmesin diye insanlara yapmadıkları zulüm kalmadı. PKK lılar ülkelerinde cirit atıyor, korunup kollanıp destekleniyor! Bu nasıl bir kin ve Türk düşmanlığı vede korku?
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    pkk'lı ve türk vatandasi
    Cevapla
  • M.Ali 2 gün önce Şikayet Et
    İnşallah fransa nın başına bela olur bu itler...
    Cevapla
  • Nusret 2 gün önce Şikayet Et
    Al sana Avrupa al sana medeniyet Allah'ın laneti bunların hepsini üzerine olsun inşallah , Allah razı olsun inşallah devletten Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah tüm kahraman emniyet güçlerinden .
    Cevapla
  • Tokatli 2 gün önce Şikayet Et
    Çatlı lar ortaya çikmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR